Întâlnire cu poeții Dan Cristian Iordache și Andrada Strugaru la Seara de Poezie organizată de Light of Ink


Intră acum și în grupul de

Casa de poezie Light of Ink invită publicul sucevean la Seara de Poezie 5 (serie nouă) cu invitații Dan Cristian Iordache și Andrada Strugaru.

Evenimentul va avea loc pe 8 mai, începând cu ora 16:00, la MEFI Cafe – Mandachi Hotel & Spa. 

Moderatorii serii vor fi Antonia Mihăilescu și Vlad Sibechi, care vor discuta cu invitații Dan Cristian Iordache despre volumul de poezii „Scrisori pentru Saraswati”, apărut recent la Editura EIKON.

Andrada STRUGARU debutează la Seara de Poezie.

Dan Cristian Iordache (n. 1970, Suceava) a absolvit Universitatea Tehnică de Construcții București. A publicat mai multe volume de poezii: Abel și eu (Brumar, 2010), Karawane (Charmides, 2012), Avatarurile domnului Oanea (Zidul de Hârtie, 2013), Semn spre bine (Charmides, 2014), Diafan (Mușatinii, 2019), Scrisori pentru Saraswati (EIKON, 2021). Articole şi grupaje de poezii i-au apărut în Bucovina Literară, FeedBack, Porto Franco, Baadul Literar, Crai nou, Hyperion. Este membru al Societăţii Scriitorilor Bucovineni și al Cenaclului literar „Zidul de hârtie”.

Andrada STRUGARU (n. 2002, Iași) este studentă în anul I la Facultatea de Drept din Iași. A participat ca poetă invitată la Festivalul Internațional „Poezia e la Bistrița”, la Festivalul Internațional „Poets in Transylvania” și la FILIT (Noaptea Albă a Poeziei). A citit la Institutul Blecher. A publicat recenzii de carte, eseu, cronică de film și poezii în revistele/platformele on-line: „Apostrof”, „Zona literară”, „Poetic Stand”, „Observator cultural”, „Timpul”. Este colaboratoare permanentă Alecart.


Intră acum și în grupul de