Cele mai noi titluri ale editurii Tritonic vor fi prezentate la Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava


Intră acum și în grupul de

Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării, din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, şi “Tritonic Grup Editorial”, organizează miercuri, 21 aprilie, o prezentare a cărţilor editurii Tritonic. Dezbaterea prilejuită de acest eveniment va avea loc miercuri, de la ora 17:00, în Corpul A al universităţii sucevene, sala 54.

Vor fi prezentate cele mai noi titluri din Colecţia Comunicare Media ale Editurii Tritonic (colecţia cuprinde peste 90 de titluri, majoritatea fiind cărţi scrise de cadre academice de la cele mai mari Universităţi de profil din România). Câteva dintre cele mai noi titluri sunt: “Limba de lemn în presă”, “Comunicare şi confict”, “Jurnalism românesc în exil şi diaspora”, “Bloguri, facebook şi politica”, “Ghid esenţial de promovare” etc.

În cadrul aceluiaşi eveniment va fi prezentată şi cartea “100 de zile” a jurnalistei din Republica Moldova, Stela Popa, o carte care vorbeşte despre evenimentele din aprilie 2009 şi despre regimul Voronin.

Bogdan Hrib, editor şi autor Tritonic, va fi prezent la eveniment pentru a prezenta cărţile sale (“Blestemul manuscrisului”, “Somalia”, “Mon Amour”, “Filiera grecească”), dar şi pentru a răspunde întrebărilor şi curiozităţilor venite din partea tuturor celor interesaţi, în legătură cu celelalte titluri apărute la editura Tritonic.

Pe durata evenimentului, toţi cei interesaţi vor putea cumpăra cărţi din toate colecţiile editurii Tritonic cu o reducere de până la 70%.


Intră acum și în grupul de