Ziua Barbatului, sarbatorita la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall a pregătit evenimente distractive pentru toate vârstele, dar începe săptămâna “în forţă”, cu Ziua…Bărbatului.

Miercuri, 5 mai, Bergenbier sărbătoreşte alături de toţi bărbaţii ziua lor, iar de la ora 17 au loc demonstraţii de box şi skandenberg, dar şi o prezentare de modă. Clienţii Iulius Mall care fac cumpărături de minimum 30 lei în food court-ul Almondo pot câştiga baxuri de bere, mingi de fotbal sau tricouri Bergenbier. Vino la Iulius Mall de “Ziua Bărbatului”! Prietenii ştiu de ce!

Pe 5 mai, la ora 18, Doina Vianora Catargiu îşi vernisează expoziţia de pictură. Membră a Cenaclului de Artă Plastică “Dimitrie Loghin” Suceava, artista expune şi cu sprijinul Iulius Mall Suceava, Societăţii Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina şi Asociaţiei Culturale Româno-Franceze “Nova Bucovina”.

Pe 7 mai, artizanii expun spre vânzare podoabe, accesorii şi decoraţiuni unicate. Târgul de Obiecte Handmade, care reuneşte artişti plastici din Moldova, are deja tradiţie în Iulius Mall Suceava.

Sâmbătă, 8 mai, Atelierul de Creaţie pentru Copii îi aşteaptă pe cei mici cu idei, artă şi culori. Palatul Copiilor implică prichindeii talentaţi în activităţi creative, care îi ajută să socializeze şi să îşi facă noi amici de joacă. De la ora 17, Librăria Cărtureşti şi-a făcut obiceiul de a găzdui în fiecare sâmbătă copii cu harul povestirii. Aşadar, dacă “Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”, locul unde adulţii servesc un meniu complet de copilărie savuroasă. Duminică, la ora 12, Teatrul “Puppet” invită micuţii să descopere lumea fascinantă a basmelor şi poveştilor populare.

Până pe 9 mai, inclusiv, “Muntele te aşteaptă!”. La Iulius Mall Suceava se câştigă sute de premii instant, iar cel mai râvnit cadou al fiecărei zile este weekend-ul all inclusive petrecut în doi la Popasul Domnesc din Voroneţ. Primii 200 de clienţi care prezintă zilnic bonuri cumulate de 100 lei din magazinele Iulius Mall primesc un talon răzuibil cu câştig garantat: produse cosmetice Avon, sticle Nestea de 1,5 l sau sejurul lângă monumentul UNESCO: mănăstirea Voroneţ. Grăbeşte-te să prinzi măcar unul din cele peste 3.400 de premii oferite de Iulius Mall!

În fiecare seară, de la ora 18, iar sâmbătă şi duminica de la orele 15 şi 18, Circul Safari oferă reprezentaţii în parcarea Iulius Mall Suceava. Jack Sparrow şi Piraţii din Caraibe, clovni poznaşi şi amuzant costumaţi, dar şi jongleri şi acrobaţi vor intra în manej alături de animale exotice care cântăresc de la 5 game până la 5 tone. Elefanţi, un hipopotam, tigri, cămile, bizoni americani, bivoli, lame, ponei, crocodili, anaconde şi pitoni gigantici, o iguană şi tarantule vor fi, rând pe rând, expuse publicului în senzaţionale numere de dresură sau în ceea ce se numeşte Treapta Groazei. Luni, 10 mai, la ora 18, Circul Safari oferă ultimul spectacol, după care îşi va continua turneul prin ţară.

La Iulius Mall Suceava continuă Campionatul Judeţean de Table. Clubul Sportiv “Nord Arena”, în colaborare cu Iulius Mall şi Direcţia pentru Sport a judeţului Suceava, au… aruncat zarurile pentru a descoperi cei mai norocoşi şi buni strategi la table, competiţie cu premii de sute de lei, care se încheie pe 15 iulie. Înscrierile se fac în fiecare marţi şi joi de la ora 16, iar o oră mai târziu competitorii îşi vor încerca norocul.


Intră acum și în grupul de