Pliante privind prevenirea delincventei juvenile, distribuite in „Auchan”


Intră acum și în grupul de

Poliţişti, cadre didactice şi elevi suceveni au distribuit vineri, cumpărătorilor din “Auchan” pliante privind prevenirea delincvenţei juvenile. Potrivit IPJ Suceava,în cadrul Proiectului Punctual „Adolescenţă fără delincvenţă”, ziua de vineri, a fost dedicată prevenirii delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor, prioritate a Poliţiei sucevene.

Cadrele Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi poliţiştii de proximitate de la Secţia de Poliţie Burdujeni împreună cu elevii şi profesorii Şcolii Generale cu clasele I-VIII „Miron Costin” Suceava au desfăşurat activităţi de informare în hipermarketul “AUCHAN” din municipiul Suceava, pe linia prevenirii delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor, distribuind cetăţenilor aflaţi la cumpărături materialele editate.

Activitatea de informare a continuat şi în stradă, voluntari, cadre didactice şi poliţişti, distribuind trecătorilor materiale cu caracter educativ-preventiv.

Au fost distribuite un număr de peste 1.500 de materiale editate pe această linie, la eveniment participând lucrători de poliţie, cadre didactice şi 85 de elevi voluntari din cadrul Şcolii Generale cu clasele I-VIII „Miron Costin” Suceava.


Intră acum și în grupul de