Weekend la Iulius Mall Suceava: Oferte pentru școlari, Handmade Pop-up Store cu produse realizate de meșteri bucovineni și sesiuni de zumba


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava are pregătite o mulțime de oferte și surprize, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Astfel, promoțiile încep de la hainele trendy potrivite pentru școlarii ce vor să fie la modă, până la produsele unicat realizate de meșterii bucovineni, care îmbină tradiționalul cu modernul. În plus, dacă ești pasionat de mișcare, tot Iulius Mall Suceava este locul potrivit pentru tine deoarece poți participa la sesiuni de zumba și poți câștiga premii.

Școlari de toate vârstele, sunteți așteptați împreună cu prietenii și familia la Iulius Mall Suceava să profitați de super oferte la outfit-uri trendy, accesorii trăsnet și rechizite cool.  Fii pregătit de școală alături de prietenii tăi, fii „Back to school friends!”. Așa că, până pe 12 septembrie 2021, primii 100 de clienți, care fac cumpărături de minimum 200 de lei, primesc vouchere la magazine din Iulius Mall Suceava precum: Sport Vision și Skechers, pentru cei ce vor să bată mingea în pauze, Meli Melo pentru fetele care vor să fie cochete, iar pentru micii artiști rafturile de la Happy Color sunt pline de posibilități.  Regulamentul campaniei și toate magazinele participante le poți găsi pe site-ul Iulius Mall Suceava.

Pentru cei care își doresc obiecte unicat realizate cu grijă și cu dragoste de către meșterii bucovineni, Iulius Mall Suceava a pregătit Handmade Pop-up Store. În perioada 10 – 12 septembrie, vei găsi eșarfe în croiuri speciale, bijuterii care îți vor înfrumuseța ținutele de toamnă, articole vestimentare realizate manual și multe articole pe care le vei descoperi atunci când vei ajunge la parterul Iulius Mall.

Totuși, dacă ești o fire sportivă sau îți dorești să încerci ceva nou, „Suceava dă startul mișcării” este evenimentul potrivit pentru tine. Duminică, 19 septembrie 2021, de laora 12:00 ești așteptat să îți pui mușchii în mișcare alături de cei de la Beefit într-un circuit de workout, dar și la sesiuni de zumba, pe terasa sport din zona Cinema City – Iulius Mall Suceava. Intrarea este gratuită, iar tu trebuie să vii doar cu energie, voie bună și pregătit să câștigi numeroase premii. Ca să participi la eveniment trebuie să faci o rezervare la numărul de telefon 0741025454. Verifică și pagina de Facebook Beefit pentru noutăți legate de eveniment!


Intră acum și în grupul de