Un student sucevean a castigat vacanta de 5 stele, oferita de Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Un student al Universităţii “Ştefan cel Mare” din Suceava va pleca într-o vacanţă de 5 stele, în cel mai titrat hotel de pe Riviera Turciei: Adam şi Eva.

Doru Linu, de 25 de ani, este norocosul câştigător al concediului ideal pus în joc de Iulius Mall Suceava. Pe 13 iunie, numele tânărului a fost extras de o fetiţă dintre numeroşii clienţi intraţi în cursă după ce au cumulat bonuri fiscale de 70 lei din magazinele mall-ului.

Campania “Vacanţă de 5 stele” a avut 7.000 de premii instant (ulei bronzant pentru plajă Gerovital, îngheţată Betty Ice sau răcoritoare Ness Tea). Cadoul râvnit: cea mai bună vacanţă de la Adam şi Eva încoace.
Concediul ideal, all inclusive, alături de persoana iubită, se acordă cu sprijinul agenţiei Eximtur şi a fost evaluat la circa 2.000 euro.

Doru Linu va pleca alături de soţie, şi ea studentă la aceeaşi universitate, în a doua lor lună de miere în regiunea Belek, supranumită “Paradisul Pământului”.

Adam şi Eva, hotel ultrapremiat, atrage prin nonconformism şi amenajarea cu pereţi din sticlă colorată şi oglinzi, prin personalul cu aripi de înger, servicii SPA, petreceri, dar şi mâncare în veritabile cornuri ale abundenţei.
Iulius Mall Suceava şi-a obişnuit clienţii din Bucovina să le ofere cele mai tentante oferte de shopping şi relaxare, dar şi cele mai frumoase premii şi vacanţe.


Intră acum și în grupul de