Danemarca si Austria – impresionate de Bucovina (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Ex-comisarul european pe probleme de agricultură, daneza Mariann Boel, ambasadorul Austriei, excelenţa sa Martin Eichtinger şi directorul general în ministerul Turismului din Austria, Elisabeth Udolf-Strobl au trimis către Consiliul Judeţean Suceava, la începutul acestei săptămâni, două faxuri prin care îşi exprimă mulţumirile faţă de modul cum au fost trataţi ei, şi delegaţiile din care au făcut parte, în cadrul vizitelor făcute în Bucovina (judeţul Suceava) în urmă cu aproximativ o lună în urmă.

Ambele faxuri au venit pe adresa vicepreşedintelui CJ, Vasile Ilie, persoana care s-a ocupat de vizitele respective. „Am ajuns cu bine în Danemarca după o călătorie minunată în România. Succesul călătoriei noastre se datorează eforturilor dumneavoastră şi a colegilor dvs. Ne-au plăcut foarte mult mănăstirile, muzeele, pădurile, dar cel mai mult am apreciat ospitalitatea şi prietenia dvs. Simţul dvs. elegant al umorului îmi va rămâne mult timp în memorie”, se spune în scrisoarea de mulţumire adresată de Mariann Boel.

De cealaltă parte, ambasadorul Austriei la Bucureşti se adresează în termeni cordiali şi mulţumeşte pentru vizita în Bucovina pe care o denumeşte „un eveniment impresionant atât pentru mine cât şi pentru oaspeţii din Austria”.

Vicepreşedintele CJ Vasile Ilie a declarat luni presei că eforturile CJ pentru atragerea de turişti în judeţul Suceava vor cunoaşte o intensificare în perioada următoare şi că acţiunile realizate de conducerea CJ se înscriu într-un plan mai amplu de promovare a judeţului şi a valorilor sale, fiecare reprezentant al comunităţilor din străinătate fiind tratat astfel încât să devină un „ambasador al Bucovinei”.


Intră acum și în grupul de