O “bijuterie” de Formula 1, expusa la a IX-a editie a “Salonului Auto Bucovina”

Un monopost de Formula 1, Renault R30, de 1000 CP, va putea fi admirat la cea de-a IX-a ediţie a “Salonului Auto Bucovina”, care se va desfăşura în perioada 24 – 27 iunie a.c., în parcarea Shopping City Suceava. Sucevenii vor putea vizita expoziţia de joi până sâmbătă, între orele 10:00 şi 19:00 şi duminică între orele 10:00 – 16:00.

Vor fi expuse peste 50 de modele de autoturisme ale celor 20 de mărci prezente în cadrul salonului.

Manifestarea este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în colaborare cu Shopping City Suceava şi este specializată în autoturisme, autoturisme de teren, microbuze, autocare, autocamioane, biciclete, scutere, ATV-uri, motociclete, achipemente şi accesorii, aparatură auto, închirieri auto, şcoli de şoferi, tunning, etc.

Evenimentul se va bucura de prezenţa activă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a Serviciului de Descarcerare din cadrul ISU Suceava şi a Autorităţii Rutiere Române.

Cei prezenţi la eveniment vor putea urmări demonstraţii de karting şi sesiuni de drive test cu modelele participante la expoziţie.

Sâmbătă, în jurul orei 16:00, peste 200 de motociclişti de la cluburile din Moldova se vor opri în parcarea Shopping City Suceava, pentru demonstraţii moto, după ce vor face un tur al oraşului.