“Salonul Auto Bucovina” si-a deschis portile!


Intră acum și în grupul de

Un Renault R30, de Formula 1, a atras atenţia sucevenilor prezenţi joi în parcarea Shopping City Suceava. Maşina are 1000 CP şi este vedeta celei de-a IX-a ediţii a “Salonului Auto Bucovina”, care a debutat joi şi se încheie duminică.

Evenimentul este găzduit de complexul comercial sucevean şi reuneşte peste 50 de modele de autoturisme care aparţin celor 20 de mărci participante.

În prima zi de desfăşurare, salonul auto nu a dus lipsă de vizitatori, maşinile expuse fiind admirate de împătimiţii genului, care aproape că nu se mai dezlipeau de modelul preferat.

Succesul cel mai mare l-a avut monopostul de Formula 1, care a fost analizat de sucevenii dornici să afle cât mai multe despre autoturismul marca Renault.

La eveniment s-a remarcat şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, care şi-a expus şi una dintre maşinile dotate cu noul radar nedetectabil.

Potrivit organizatorilor, vizitatorii pot efectua sesiuni de drive test cu modelele expuse iar sâmbătă, în jurul orei 16:00, vor putea urmări peste 200 de motociclişti de la cluburile din Moldova, care se vor opri în parcarea Shopping City Suceava, pentru demonstraţii moto, după ce vor face un tur al oraşului.

Manifestarea este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în colaborare cu Shopping City Suceava şi este specializată în autoturisme, autoturisme de teren, microbuze, autocare, autocamioane, biciclete, scutere, ATV-uri, motociclete, achipemente şi accesorii, aparatură auto, închirieri auto, şcoli de şoferi, tunning, etc.


Intră acum și în grupul de