O femeie din Patrauti a lesinat in bratele premierului Emil Boc (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Unei femei din localitatea suceveană Pătrăuţi a cărei casă a fost grav afectată de inundaţii i s-a făcut rău, luni după-amiază, în timp ce era vizitată de premierul Emil Boc, aceasta fiind ţinută şi ajutată să-şi revină de către prim-ministru. Ileana Zlotar are trei copii, iar casa acesteia a fost puternic lovită de viitura de luni seară.

În timp ce vorbea cu premierul, venit să evalueze pagubele inundaţiilor, femeii i s-a făcut rău. Ea a fost ţinută să nu cadă de către Boc, care a cerut să i se dea apă femeii.
În localitatea Pătrăuţi, premierul a vizitat două familii ale căror case au fost grav afectate de viituri, iar ulterior s-a îndreptat spre localitatea Măriţei, afectată, de asemenea, de inundaţii. Acolo, premierul a vizitat o casă puternic lovită de ape, unde locuiesc trei familii. Unul dintre proprietarii casei, Nicolae Martiniuc, i-a spus premierului că şi-a dus copiii la vecini şi i-a cerut acestuia sprijin pentru refacerea locuinţei.

La Măriţei, Boc a fost surprins de o furtună puternică, iar după ce a vizitat locuinţa respectivă premierul a plecat spre Dorohoi.


Intră acum și în grupul de