Centru de testare Covid-19, amenajat de Dorna Medical la intrare în Iulius Mall Suceava. Persoanele care se testează și fac cumpărături de minimum 150 lei primesc un Gift Card


Intră acum și în grupul de

Crăciunul este despre întâlniri cu Moşu’, beculeţe colorate, revederi cu cei dragi, cadouri dăruite din inimă, dar, mai ales, despre speranţa că totul va fi bine. Acum este momentul să celebrăm Crăciunul mai mult decât oricând, iar Iulius Mall Suceava te ajută să te bucuri pe deplin de emoţia sărbătorilor.

Sărbători fără bariere, la mall! Ca urmare a recentelor măsuri adoptate de autorităţi pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, accesul în Iulius Mall Suceava se poate face şi pe baza unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore sau a unui test PCR cu valabilitate 72 de ore.

Iulius Mall Suceava şi Dorna Medical te ajută să economiseşti timp şi să te bucuri mai uşor de emoţia sărbătorilor de iarnă. Vino la centrul de testare situat la intrarea Iulius Mall Suceava, să beneficiezi de cel mai mic preţ din oraş la testul antigen rapid Covid-19, în valoare de doar 40 lei!

Până la momentul relaxării în mall, mai sunt doar câţiva paşi. Faci testul antigen, iar rezultatul îl primeşti în 15 minute. Acesta este introdus de personalul centrului medical Dorna Medical pe platforma naţională, apoi accesezi https://certificat-covid.gov.ro/login pentru emiterea Certificatului Verde care să ateste rezultatul negativ, îl descarci pe telefon şi gata, te poţi delecta cu atmosfera magică din Iulius Mall Suceava!

Şi pentru că e luna cadourilor, persoanele care se testează la centrul Dorna Medical, fac cumpărături de minimum 150 lei și vin la Centrul Info cu bonul fiscal şi cu dovada testului negativ primesc pe loc un Gift Card, în valoare de 40 lei, pe care îl pot folosi în foodcourtul Iulius Mall Suceava.

Centrul de testare Dorna Medical de la Iulius Mall Suceava este deschis zilnic, între orele 10:00-20:00. În Ajunul Crăciunului și Anului Nou, programul va fi între orele 10:00-17:00.

În continuare, accesul în Iulius Mall Suceava se realizează pe baza Certificatului Verde pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare), pentru cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 sau pentru persoanele care fac dovada unui test negativ RT-PCR nu mai vechi de 72 ore sau antigen rapid nu mai vechi de 48 ore.

Centrul de vaccinare din Iulius Mall Suceava este în continuare deschis, iar persoanele interesate se pot imuniza cu unul dintre vaccinurile disponibile: Pfizer–BioNTech, Moderna sau Johnson & Johnson.

Centrul este situat la etaj, vis-a-vis de Evidenţa Populaţiei, iar echipa medicală este prezentă în fiecare zi, în intervalul 08:00-20:00 (ultima vaccinare se face la 19:30). În data de 25.12.2021 și 01.12.2022 acesta va fi închis, însă ulterior va funcţiona după programul obişnuit. Vaccinarea este posibilă fără programare, fiind necesar doar buletinul, iar intrarea este permisă fără certificat verde sau test.


Intră acum și în grupul de