Amenzi de 1.000 și 5.000 lei pentru mai multe persoane din Suceava și Vama care nu au respectat carantina, fiind plecate „cu treburi”, „la cumpărături” sau pur și simplu refuzând să respecte măsura


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de marți, 21 decembrie, polițiștii suceveni au depistat mai multe persoane care nu au respectat măsura carantinării, acestea fiind amendate.

Astfel, în municipiul Suceava au fost depistate două persoane care au încălcat măsura, fiind vorba despre o femeie de 28 ani și un bărbat de 36 ani. Ambii au fost amendați cu câte 1.000 lei.

În același timp, alte trei cazuri au fost depistate în comuna Vama.

În comuna Vama, polițiștii au constatat că un localnic a declarat ca locație de carantinare locuința foștilor socri, unde bărbatul nu a mai apărut de câțiva ani când a divorțat de fiica bătrânilor. Polițiștii au reușit să contacteze telefonic bărbatul care a înjurat polițiștii, spunând că nu va respecta carantina. Astfel, bărbatul s-a ales cu două amenzi în valoare totală de 6.000 lei.

Un alt localnic, în vârstă de 23 ani, în loc să stea în carantină a plecat „cu treburi” în altă comună. El a fost amendat cu 5.000 lei.

Încă o amendă a fost aplicată față de un alt bărbat din Vama care în loc să stea în carantină a plecat la cumpărături în centrul comunei.


Intră acum și în grupul de