“Sunset Party”, atmosfera incendiara la Club Babylon din Suceava!


Intră acum și în grupul de

Sucevenii cu chef de distracţie sunt aşteptaţi joi seara, la club Babylon, la “A.S.U.S Hot Sensation”, un program dedicat în special studenţilor, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali vor fi recompensaţi cu premii din partea casei. Petrecerea este organizată cu sprijinul A.S.U.S şi va fi întreţinută de DJ Cioco. Organizatorii anunţă ca primele 50 de domnişoare care vizitează joi seara clubul, primesc câte un cocktail gratuit. Atmosfera va fi întreţinută de animatoare, iar intrarea este liberă.

”Tequila Bum Bum”, aşa se numeşte petrecerea de vineri seara, în cadrul căreia clubul Babylon va oferi tequila la metro din partea casei şi va continua super oferta de 3 lei pe shot. Intrarea este gratuită iar animatoarele vor încinge atmosfera clubului sucevean.

Sâmbătă şi duminică, distracţia va continua la Babylon cu ”Sunset Party”. Inpirată din programul marilor cluburi occidentale, “Sunset Party” va miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol de lumini special.

În weekend continuă şi super oferta la whisky si vodka iar petrecăreţii vor beneficia de intrare gratuită. Din program nu vor lipsi nici deja binecunoscutele animatoare.


Intră acum și în grupul de