Fotografii de pe 5 continente la Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Clubul Artelor Vizuale din incita Shopping City Suceava a găzduit vineri, 26 septembrie, vernisajul expoziţiei „Călătorind prin lume…”, semnată de Edy Guadagnini.

În vârstă de 46 de ani, fotograful italian este stabilit în România, iar în Suceava el şi-a expus pentru prima oară lucrările. Artistul este renumit şi pentru că în 1998 a reuşit să fotografieze un OZN în 12 cadre considerate unice în lume.

Invitatul special al evenimentului a fost artistul fotograf Ştefan Petrescu care a afirmat că imaginile adunate de Edy Guadagnini “i-au adus aminte de momentele când cutreiera mapamondul”. “Nu oricine poate să creeze într-un timp scurt aşa nişte imagini”, a spus Petrescu.

Artistul italian a fost apreciat pentru talentul său, pentru rezultatele obţinute într-un timp scurt şi experienţa acumulată atunci când lucra pentru National Geographic.
„Munca la National Geographic m-a format şi mi-a dat o oportunitate să acumulez cât mai multă experienţă”, a declarat Edy Guadagnini.

Lucrările expuse la Clubul Artelor Vizuale sunt adunate de pe 5 continente, din oraşe cu renume nelipsind momumentele faimoase, toate văzute prin lentilele artistului fotograf.


Intră acum și în grupul de