Petrecerile din “Regie” se muta in Club “Giovani” din Suceava

Jay Kirita şi Mc Ony vin din inima petrecerilor studenţeşti din Bucureşti direct în Clubul “Giovani” din Suceava pentru a încinge atmosfera.

Aşa cum ne-a obişnuit, clubul sucevean continuă să îşi surprindă clienţii avându-i ca invitaţi speciali, sâmbătă, 2 octombrie, în săptămâna în care forfota studenţilor se face deja auzită pe holurile universităţii, pe cunoscuţii JAY Kirita şi MC ONY.

Mc Ony este unul dintre cei mai buni MC declaraţi din Bucureşti, chiar şi din ţară, momentan lucrând ca rezident în club MAXX din regie Bucureşti. În portofoliul său are şi o prima piesă “MC Ony – Like Fire” (by Dj Nick Kamarera), piesă pe care o va cânta în reprezentaţia sa.

Alături de colegul său, Dj Jay Kirita are o experienţă de peste cinci ani în domeniu, dintre care trei de rezidenţiat în mai multe cluburi din Bucureşti şi din ţară. Următorii doi ani din cariera şi i-a petrecut ca Dj invitat în diferite cluburi din ţară şi la evenimente importante. Momentan este implicat într-un proiect muzical ce va fi lansat cât de curând.

Pentru a ajuta la buna dispoziţie a participanţilor, ofertele la băutură vor fi pe măsură.

Rezervări şi informaţii se pot face la numerele de telefon: 0752/233.133 sau 0742/700.800, iar intrarea va fi liberă.

loading...