O familie din Humor a ramas fara acoperis deasupra capului din cauza unui scurtcircuit

Un incendiu violent a izbucnit marţi seară într-o gospodărie din oraşul Gura Humorului. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava a fost anunţat prin serviciul 112, la ora 20:46 că la gospodăria lui Constantin G., din municipiul Gura Humorului, str. General Grigorescu a izbucnit un incendiu, astfel că Garda de intervenţie Gura Humorului a intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea acestuia.

La sosirea echipajelor ardeau violent acoperişul casei şi interiorul a două camere, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă, anexe şi un atelier de tâmplărie.

Flăcările au fost stinse la ora 23.10.

Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 160 mp, 6 mc cherestea, 8 uşi de lemn, 80 ml carton asfaltat, 1 rezervor de apă din plastic, alte bunuri casnice- îmbrăcăminte, două saltele, 3 covoare etc. De asemenea, s-au degradat tavanele, pereţii interiori ai casei, aparatură electrocasnică, obiecte de mobilier şi circa 1,5 tone de cereale.

Din primele cercetări a rezultat că focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs de un conductor electric defect.

Pompierii au salvat din calea flăcărilor locuinţa proprietarului, anexele şi atelierul de tâmplărie.

loading...