Tamara Buciuceanu Botez revine in forma pe scena suceveana, in spectacolul “Divortul de aur”

Îndrăgita şi talentata actriţă româncă de teatru şi film, în vârstă de 81 de ani, va reveni pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava, marţi, 5 octombrie, începând cu ora 19.00, în spectacolul intitulat „Divorţul de aur”.

Reprezentaţia este semnată de Nae Cosmescu şi Sorin Petrescu, iar textul piesei a fost scris special pentru protagoniştii Tamara Buciuceanu Botez şi Sorin Frâncu, sub îndrumarea regizorului Nae Cosmescu.

Atmosfera din piesa de teatru „Divorţul de aur” este însufleţită de protagoniştii Tarsiţa (Tamara Buciuceanu Botez) şi Spirache Piteşteanu (Sorin Frâncu), ea coristă, el trombonist la Operetă, care se pregătesc să serbeze cu tâlc 50 de ani de la întemeierea căsniciei lor, împreună cu prietenii. Partea comică este că în ajunul evenimentului cei doi încep să îşi aducă tradiţionalele acuze ale unei relaţii de cuplu: înclinaţia lui către băutură, destrăbălare, şi ambiţiile exagerate ale ei, care îşi supraevaluează posibilităţile şi sfârşeşte prin a se hrăni din iluzii, în faţa televizorului. Dincolo de aceste răutăţi, cei doi arată că se iubesc prin gesturile şi tandreţea cu care se adresează unul altuia, prin reînnoirea jurămintelor făcute în urmă cu 50 de ani, sau prin felul în care îşi spun “Noapte bună!”

“Divorţul de aur” este în fond o frumoasă şi romantică poveste de dragoste, o situaţie de viaţă în care mulţi dintre noi se pot regăsi la un moment dat, aşadar piesa merită cu siguranţă vizionată.

Biletul costă 40 de lei, iar informaţii şi rezervări se pot obţine la numerele de telefon 0230/523.718 sau 0330/401.807.

loading...