„Fabrica de ciocolata” se muta la Galleria Mall Suceava

“Fabrica de ciocolată” pentru pitici

Copiii şi părinţii care iubesc dulciurile, sunt aşteptaţi vineri, 15 octombrie, începând cu ora 15.00, la evenimentul „Fabrica de ciocolată” ce se va desfăşura în incinta Galleriei Mall Suceava.

Acţiunea va avea loc între orele 15:00 – 19:00 la parterul complexului comercial și va avea o serie de alteliere și concursuri pentru copii printre care “atelier de prajiturit”, în cadrul căruia copiii vor primi aluat pe care îl vor modela cu forme, decora cu stafide sau nuci și coace sub supravegherea instructorului, “atelier de modelat marțipan”, sub supravegherea instructorului copii vor învăța să facă unul din piticii lui Albă ca Zăpada sau alt personaj de poveste, concurs de pictat cu ciocolată lichidă, bineînțeles dotat cu multe premii, precum și alte activități ca “Roata norocului” cu premii în dulciuri sau “Choco-tatoo”.

Copii vor fi aşteptaţi în holul Galleriei Mall cu fântâni de ciocolată, multe bomboane, actori oompa – loompa, choco – tatoo și sute de premii dulci!

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Totodată, în fiecare zi de octombrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, hipermarketul sucevean continuă să găzduiască “Lecțiile de dans gratuite”, în paşi de Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha.
Cursurile sunt oferite de şcoala de dans Fly Dance Club Suceava şi se desfăşoară la etajul Galleriei Mall Suceava, adresându-se atât celor care au înclinaţie spre dans, cât si celor mai puţin talentaţi, dar care se arată dornici să înveţe câteva mişcări.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini şi din picioare ca şi cum pielea i-ar fi devorată de cele mai straşnice furnici. Da, poţi dansa!”, susţin instructorii şcolii de dans.

Teatru de păpuşi la Galleria Mall

Cei mai mici dintre suceveni, însoţiţi de părinţi şi bunici, sunt aşteptaţi sâmbătă, 16 octombrie, începând cu ora 11.30, în incinta Galleria Mall, în zona dedicată copiilor, unde Compania de Teatru pentru Copii și Tineret “Vasilache” va prezenta piesa “Punguţa cu doi bani”.

După program, alături de Lucian Dragotă, copii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

Aşadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copiii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

loading...