“A.S.U.S. October Fiesta” in Club “Babylon

Seara de joi, 21 octombrie, se anunţă incendiară în Club Babylon din Suceava, unde invitaţii vor fi aşteptaţi cu o super ofertă la tequila (3 lei shot-ul). Petrecăreţii se vor distra pe ritmurile propuse de Dj Cioco, rezident în Club Babylon, alături de cele mai bune animatoare şi se vor putea bucura de o serie de shot-uri şi cocktail-uri servite într-un mod aparte de către barmani.

A.S.U.S. October Fiesta este un programul special dedicat celor mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi care vor fi recompensaţi cu premii din partea casei!

Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. – Asociația Studenților din Universitatea Suceava și nu este recomandată minorilor.

Club Life by Dj Cioco la Babylon

Week-end-ul acesta Club Babylon din Suceava se pregăteşte cu un program special – Club Life by Dj Cioco, garantând o atmosferă îndrăzneaţă alături de cele mai bune animatoare din Suceava.

Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco, într-o atmosferă deosebită creată de un super joc de lumini.

De asemenea, invitaţii se vor bucura pe parcursul serilor de week-end de cele mai bune oferte la whisky și vodka!

Organizatorii show-urile avertizează că programul este nerecomandat minorilor.
Rezervări și informaţii se pot obţine la numărul de telefon 0758/536.725