Printul Paul si Printesa Lia vor fi prezenti la Gala Studentilor Universitatii „Stefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

Aflată la cea de-a 47-a ediţie, Gala Studenţilor Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava va avea loc marţi, 26 octombrie, de sărbătoarea Sfântului Dumitru, începând cu ora 19.00 şi va fi găzduită de Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul reşedinţă de judeţ.

Evenimentului organizat de corpul academic studenţesc sucevean va avea loc cu sprijinul Consiliului Județean Suceava, Muzeului Bucovinei, Primăriei Municipiului Suceava, Romfilatelia, portalului TuȘiRomânia și Asociației Joseph Schmidt.

Programul manifestării aflate sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Prințul Paul Al României anunță prezența unor artiști de marcă precum mezzosoprana Elena Gaja, prim-balerinul Valentin Roșca, Diva Oana Andra, ş.a.

În cadrul evenimentului, se va desfășura și concursul de Miss, respectiv Mister USV 2010, în urma căruia vor fi desemnați cei mai frumoşi şi mai talentaţi boboci.

Cu această ocazie, Romfilatelia în parteneriat cu Poșta Română și Asociația Joseph Schmidt au realizat un plic gigant care să marcheze evenimentul, dar și un întreg poștal care va putea fi găsit în oficiile poștale din România.

Potrivit organizatorilor, această gală este realizată din dorința de a apropia și mai mult comunitatea de spațiul universitar, de a atrage atenţia asupra puterii exemplului personal și de a reîntoarce fața către adevăratele valori.


Intră acum și în grupul de