Linogravuri și marionete realizate de copii în cadrul Atelierelor de artă vor fi prezentate în expoziție la Muzeul de Istorie


Intră acum și în grupul de

Muzeul Național al Bucovinei a anunțat că în perioada 6 septembrie – 15 octombrie 2022, în spațiul Cafeteria, de la Muzeul de Istorie, poate fi vizionată expoziția Atelierelor de artă pentru copii Din secretele maeştrilor – lumină şi culoare 2022.

Sunt expuse linogravuri și marionete realizate de copii, cu vârste între 6 și 13 ani, din Suceava sau aflați la momentul atelierelor în Suceava.

Atelierele de anul acesta, foarte apreciate de-a lungul anilor de micii artiști, au fost: „Alternative plastice” – linogravură și „George Lowendhal – scenograf” – confecționare marionete.

Organizatorii mulțumesc lectorilor atelierelor, Camelia Sadovei și Gonda Tamira Cojocariu, pentru efortul depus în inițierea micilor artiști.

Vernisajul expoziției va fi pe 15 octombrie 2022, ora 11, când vor fi acordate premii şi diplome de participare tuturor expozanților, iar marionetele se vor întoarce la autorii lor.


Intră acum și în grupul de