Rezolvarea cubului Rubik 3×3 pentru începători, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Shopping City Suceava continuă atelierele mult îndrăgite de toți pasionații de cub Rubik. Sâmbătă, pe 10 septembrie, pasionații de Rubik sunt așteptați la Shopping City Suceava, la o nouă serie a atelierelor de cub Rubik 3×3, dedicată copiilor începători. Atelierele sunt gratuite și se adresează copiilor cu vârsta de peste 7 ani.

Rezolvarea cubului Rubik poate a fi o adevărată provocare, însă, cu îndrumări de specialitate și cu multă practică, copiii pot învăța pașii necesari pentru rezolvarea intrigantului puzzle. În cadrul atelierelor, participanții vor fi ghidați în procesul de rezolvarea a cubului Rubik 3×3 și vor parcurge pașii necesari pentru o mai bună înțelegere a acestuia. La finalul atelierului, copiii vor cunoaște designul, logica și principiile de bază pentru rezolvarea cubului Rubik 3×3.

Având o formă unică, acest puzzle colorat atrage, intrigă și are numeroase efecte pozitive pentru cei care se angajează să-l rezolve. Îmbunătățește memoria, reflexele, abilitățile de coordonare ochi – mână, precum și capacitatea de gândire și de rezolvare a diverselor probleme. Totodată, această activitate, practicată în mod repetat, îi ajută pe copii să-și mențină concentrarea, să-și dezvolte gândirea analitică, dar și să fie perseverenți și răbdători. 

Programul atelierelor este următorul:

Atelier 1: de la 13:00 – 14:30

Atelier 2: de la 15:00 – 16:30

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ!

Înscrierile se fac la numărul de telefon: 0737 371 524, de luni până vineri, între orele 08:00 – 17:00. Dată limită înscrieri: 9 septembrie 2022.

La un atelier pot participa maximum 15 copii.


Intră acum și în grupul de