“Paleta de culoare”, expozitie de pictura la Galleria Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Până pe data de 29 noiembrie, zilnic între orele 10.00-22.00, în cadrul spațiului special amenajat de la parterul complexului Galleria Mall, sucevenii pot vizita expoziția de pictură “Paleta de culoare” a cunoscutului pictor sucevean Siminiuc Anghel – Vasile.

Născut în 1949, în Suceava, Siminiuc Anghel – Vasile a absolvit Liceul Pedagogic şi Şcoala de Artă Suceava şi este membru al Uniunii Artiştilor Plastici Profesionişti din România. A avut numeroase expoziţii personale de pictură şi grafică în oraşele: Suceava, Rădăuţi, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Iaşi şi Dossa (Italia) şi a participat cu lucrări de grafică şi pictură la expoziţiile organizate de filiala Uniunii Artiştilor Plastici Profesionişti Suceava la Cernauţi, Paris, şi în S.U.A., precum şi în ţară, la Arad, Bacău, Piatra Neamţ, Bucureşti, Vaslui şi Suceava.

Printre premiile şi distincţiile obţinute de cunoscutul pictor sucevean se numără: 1987 şi 1989 Premiul II etapa Republicană “Cântarea României”, 1990 Premiul III Salonul de toamnă al artiştilor plastici amatori Suceava, 1997 Menţiune Fundaţia Culturală Bucovina, iar în anul 2001 Premiul special pentru grafică “Lascăr Viorel”.

Expoziția de pictură cuprinde un număr de 22 de opere şi poate fi vizitată gratuit.

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava, vă invită în fiecare zi de noiembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30 la “Lecții de dans gratuite” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ).

Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini şi din picioare ca şi cum pielea i-ar fi devorată de cele mai straşnice furnici.

Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Teatru pentru copii la Galleria Suceava

Sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 11.30, Compania de Teatru pentru Copii și Tineret “Vasilache” va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Mall, piesa “Rățușca cea urâtă”.

Accesul este gratuit, iar după program, alături de Lucian Dragotă, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Ora de poveste, program zilnic dedicat copiilor

Până la sfârşitul acestui an, în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall invită copii, bonele, părinţii şi bunicii la “Ora de poveste”. O oră specială, în care un cititior aparte va conduce auditoriul în lumea imaginară a poveştilor nemuritoare.

Personaje din lumea de poveste, te aşteaptă seară de seară la Galleria Suceava!


Intră acum și în grupul de