Stefan Banica Jr. si Catalin Dezbracatu’ vin in Iulius Mall la Carnavalul Promotiilor!


Intră acum și în grupul de

Cum ar fi să cumperi noaptea la preţuri mai mici decât ziua? Tocmai de aceea, IULIUS MALL SUCEAVA lansează sâmbătă, 20 noiembrie 2010, CELE MAI MICI PREŢURI ALE TOAMNEI în plin sezon!

Pentru prima oară organizat în Iulius Mall Suceava, evenimentul de shopping şi distracţie “VENIŢI LA MIEZUL NOPŢII!” este dedicat carnavalului! Premii de 10.000 euro care te lasă mască, reduceri ispititoare de până la 80%, strălucire, culoare şi atmosferă de sărbătoare, dar şi muzică de cea mai bună calitate, toate vor delecta bucovinenii amatori de shopping şi distracţie la miezul nopţii!

MARATON DE SHOPPING ŞI DISTRACŢIE

“CARNAVALUL PROMOŢIILOR” ia startul în Iulius Mall la ora 18, când încep să se împartă vizitatorilor măşti de carnaval. Cu toţii vor fi plăcut surprinşi cum a fost decorat mall-ul: cu lumini, confeti, organza şi măşti supradimensionate.

Până la ora 1 din noapte, clienţii vor avea parte de Parada Costumelor de Carnaval (extravagante, împodobite cu pene, paiete şi mărgele), Parada Rio de Janeiro, Show-Ball, demonstraţii de menuet şi dans interactiv cu publicul, un concurs naţional de dansuri de stradă CITY JAM şi prezentări de modă (Peacocks, Jolidon, Terranova, Sprider, Sofiaman şi Ravioli).

Vestitul comic CĂTĂLIN DEZBRĂCATU’ va acorda premii şi va întreţine atmosfera de carnaval a întregului maraton de shopping şi bună-dispoziţie din Iulius Mall! Un alt moment al serii mult aşteptat este recitalul live susţinut de ŞTEFAN BĂNICĂ Jr.

PREMII CARE TE LASĂ MASCĂ

La Iulius Mall Suceava, în 7 ORE DE CARNAVAL, vor fi acordate, PE LOC, 2.000 DE PREMII: torturi, şampanii şi răcoritoare Coca Cola! DIN ORĂ ÎN ORĂ, vor fi extraşi norocoşii câştigători ai celor 3 LCD-uri SAMSUNG şi celor 4 MINIFRIGIDERE COCA COLA! În plus, Iulius Mall Suceava pune la bătaie CECURI DE CUMPĂRĂTURI în valoare de 40, 70 şi 100 LEI. Toate acestea se primesc sau se câştigă numai la bonuri fiscale de cel puţin 100 lei din magazinele Iulius Mall, cumulate între orele 18.00 şi 1.00.

Încântaţi de cumpărăturile făcute la miezul nopţii, premiaţi pe loc sau la cele 7 TOMBOLE ALE SERII, clienţii Iulius Mall vor avea transportul public asigurat până la ora 2 din noapte.

PROMOŢII DE PÂNĂ LA 80%

Noaptea în care preţurile sunt mai mici decât ziua va avea pentru bucovineni oferte greu de refuzat! Până la ora 1, cu 80% mai ieftine vor fi produsele Ravioli şi cu 70% diminuate cele de la Jolidon şi Sofiaman. La jumătate din preţ vor avea unele articole în Be You, Cafeneaua Quartz, Centrofarm, Coly, Deco Center, Evel Mod, Janice, Louise, Mari K, Meli Melo, Proton şi Valentini Bianco. 40% reduceri vor fi în Iulius Mall la Bellissima Fashion şi Sprider Stores (la toate produsele).

Oferte greu de refuzat vor avea şi BSB (reduceri între 20 şi 50 lei), Eclipse (la cumpărături de 200 lei primiţi o bijuterie), Ely Alindor (o cămaşă gratis la un costum achiziţionat), Il Bimbo (un produs gratuit la fiecare articol cumpărat), InMedio (cărţi la 9,9 lei bucata), Intersport (cupon de 50 lei reducere la achiziţii de 200 lei), Kenvelo (cumperi de 300 lei şi plăteşti 150 lei), Librăria Cărtureşti (15% mai puţin la unele titluri şi 10% la ceaiuri, jucării şi papetărie), Mesopotamia (răcoritoare la fiecare produs cumpărat), Picioru’ Gras (premii instant la orice achiziţie), Sindbad (meniu de 11 lei), Terranova (preţuri de la 9,9 lei) etc. Aşadar, cumpărături fericite la Iulius Mall!

Detalii suplimentare despre mult aşteptatul eveniment “Veniţi la miezul nopţii!” găsiţi pe www.iuliusmall.com şi pe contul Facebook Iulius Mall Suceava.

„Veniţi la miezul nopţii!” este o campanie de marketing Iulius Mall prin care clienţii din Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Suceava vin la shopping şi distracţie în singura noapte din an când preţurile sunt mai mici decât ziua. Cele patru centre comerciale Iulius sunt decorate în specificul temei alese, iar goana după promoţii este răsplătită cu premii instant, din oră în oră, dar şi cu muzică de cea mai bună calitate.


Intră acum și în grupul de