Mos Nicolae vine la Galleria Mall

Galleria Suceava invită sucevenii la întâlnirea cu Moş Nicolae, care va avea loc duminică, 5 decembrie, de la ora 13.00.

Acesta nu va veni singur, ci împreună cu elevii Şcolii Populare de Arte “Ion Irimescu” din Suceava, care vor încânta cu un spectacol muzical coregrafic special pregătit pentru această ocazie.

În cadrul acestui program cei prezenţi vor avea ocazia să asculte piese instrumentale şi vocale de muzică clasică, uşoară şi populară interpretate de către elevii secţiilor de pian, orgă, vioară, canto, acordeon, clarinet, saxofon şi tropetă.

Totodată vor fi o serie de dansuri sportive şi de societate, precum şi vernisarea expoziţiei de artă plastică realizată de elevii claselor de profil.

Aşadar, duminică sunteţi învitaţi în Galleria la întâlnirea cu Moş Nicolae!

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava, invită sucevenii în fiecare zi de decembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30 la “Lecții de dans gratuite” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ).

Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta.

Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!

Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Teatru pentru copii la Galleria Suceava

Sâmbătă, 4 decembrie 2010, de la ora 11.30. Compania de Teatru pentru Copii și Tineret “New Talents” va prezenta sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall, piesa ‘La cireşe’.
Accesul este gratuit!

După program, alături de Lucian Dragotă, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Ora de poveste, program zilnic dedicat copiilor la Galleria Mall

Până la sfârșitul acestui an, în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Ora de poveste”. O oră specială, în care un cititor aparte va conduce auditoriul în lumea imaginară a poveștilor nemuritoare.

Personaje din lumea de poveste, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!