Trupa “El Negro” va concerta in Club Babylon Suceava


Intră acum și în grupul de

Seara de vineri, 3 decembrie va fi una specială pentru Club Babylon din Suceava, deoarece va fi gazda unui super concert marca “El Negro”.

Formaţia s-a înfiinţat în februarie 1999 în formula: Bogdan Negroiu şi Stevie Bass, abordând un sound absolut nou, aparte şi fresh pentru o piaţă românească dominată de facila muzică dance a momentului. După o activitate foarte bogată concertistic şi prezenţe media care aduc notorietatea unei trupe profesioniste şi emblema de “singura trupă reggae din România” în 2004 urmează un moment definitoriu pentru ceea ce este “El Negro” azi, Bogdan Negroiu rămânând singurul frontman al trupei şi de altfel liderul şi nucleul acesteia.

Bogdan Negroiu (voce şi chitară), Radu Niculescu (bass), Alexandru Borsan (clape), Bogdan “Maiden” Sandu (chitară), Daniel “Bevis” Olteanu, Sofian Miron (saxofon), şi Sebastian Serafimovici (trompetă) sunt cei 7 membri “El Negro”, un proiect relaxat şi deschis care colaborează cu mulţi muzicieni, concertele trupei fiind autentice show-uri în care regăsim uneori chiar şi 12 artişti pe scenă.

“Antipanica” nu este doar numele celui mai recent album “El Negro” (2008), ci şi un concept pe care trupa îl propune ca un manifest sonor, alternativă şi semnal de alarmă pentru o societate din ce în ce mai încrâncenată, şablonată şi dominată de artificial, panică, efect de turmă şi ură.

A.S.U.S. Let’s Party in Club Babylon

Program special dedicat studenților unde cei mai petrecareţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei, joi, 2 decembrie, în Club Babylon din Suceava.

Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. – Asociația Studenților din Universitatea Suceava și va fi întreținută de Dj Cioco resident în Club Babylon.
Totodată barmanii au pregătit o serie de shot-uri și cocktail-uri servite într-un mod neconvenţional!

Petrecere va fi întreţinută de animatoare. Programul este nerecomandat minorilor!

Club Babylon pregateste pentru week-end “In an abolut world!”

Distracție fără limite şi nebunie curată în Club Babylon din Suceava, sâmbătă şi duminică, 4 respectiv 5 decembrie, în cadrul programului “In an absolute world!”

Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al animatoarelor.
În week-end contiună şi super oferte la vodka!

Petrecere va fi întreţinută de animatoare. Programul este nerecomandat minorilor!
Rezervări și informatii se pot obţine la numărul de telefon : 0758/536.725


Intră acum și în grupul de