Iulius Mall lanseaza provocarea “Bradul de nota 10”


Intră acum și în grupul de

Zece licee din Suceava se vor întrece de vineri, 10 decembrie şi până pe 22 decembrie, în a decora şi personaliza tot atâţia pomi de Crăciun, care vor fi donaţi în Ajun unor case de copii şi azile de bătrâni din Suceava. Donează şi tu de Crăciun pentru mai multe zâmbete!

Colinde – Recital susţinut – duminică, 12 decembrie, de la ora 14.00, pe scena de la etajul Iulius Mall, de Grupul Folcloric “Datina” din cadrul Societăţii Culturale “Ştefan cel Mare” Baia.

Parada lui Moş Crăciun la Iulius Mall

Moşi Crăciuni, Crăciuniţe, elfi şi alte personaje ale iernii vor defila prin Iulius Mall din data de 12 decembie şi până în seara de Ajun.

Dansuri şi cântece tematice le vor însoţi paradele, iar fete nespus de frumoase vor împărţi dulciuri copiilor şi cumpărătorilor.

Iulius Mall aşteaptă sucevenii cu “Tombola lui Moş Crăciun”

De sania moşului care vine la Iulius Mall a fost legat un Volkswagen Polo, iar renii trag din greu miile de premii. Până în seara de Crăciun, la cumpărături de minimum 100 lei, se câştigă zilnic un aparat Home Bread Moulinex, un aparat de gătit cu aburi Philips, un cuptor cu microunde Samsung, 50 cecuri de cumpărături de 10, 30, 50 şi 75 lei la toate magazinele din Iulius Mall, 50 cozonaci aromaţi şi bine rumeniţi şi 100 sticle Coca Cola de 2,5 litri. Marele premiu al iernii este noul Volkswagen Polo!

În 2010, Iulius Mall îţi aduce cât Moşul nu poate duce!

Ice Dream – arena de gheaţă de la Iulius Mall a devenit cea mai atractivă destinaţie de distracţie în aer liber din Suceava! Patinoarul funcţionează între orele 14.00 şi 22.00. O oră şi jumătate pe gheaţă costă 6 lei/copil/elev/student şi 10 lei/adult, iar cu 5 lei se închiriază ghetele pentru copii/elevi/studenţi şi cu 8 lei cele pentru adulţi.

Concurs Facebook – Ai o fotografie cu tine la Iulius Mall Suceava? Atunci postează pe wall-ul shopping-mall-ului imaginea preferată şi invită-ţi prietenii să dea “I Like” până pe 12 decembrie 2010! Astfel, cresc şansele de a câştiga premiile zilnice: 3 delicioase pizza la Royal Pizza!

Playground Cărtureşti la Iulius Mall

Librăria Cărtureşti din Iulius Mall se transformă în spaţiu de joacă pentru… cei mari, în fiecare zi de joi, de la ora 17.30. Poţi juca amuzantele jocuri ale copilăriei: “Nu te supăra frate”, “Şah”, “Scrabble”, “Monopoly”, “Quatro”, “Mima”, “Rummy”, “Table”, “Uno” şi alte boardgames.

Aminteşte-ţi cât de liber te simţeai când erai copil şi vino să te joci chiar dacă eşti mare! Hai! Este loc pentru oricine vrea să se joacă sau să se relaxeze.

Cărtureşti oferă 30% reducere la produsele ceainăriei.

Iulius Mall îşi aşteaptă cumpărătorii la Târgul de obiecte handmade

Între 10 şi 12 decembrie 2010, Iulius Mall reuneşte, în zona Atrium, nu doar negustorii, dar şi artizanii de podoabe şi obiecte de decor meşterite manual, care vă fac unici.

Campionat de bowling, tenis de masă şi biliard la Iulius Mall

În Club Strikers din incinta Iulius Mall va avea loc sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 11.00, Campionatul de bowling, tenis de masă şi biliard.

Înscrierea nu ţine cont de vârstă, costă 5 lei şi se face în aceeaşi zi, începând cu ora 10.30.

Atelier de creaţie pentru copii – Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! Sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 12.00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

Teatru de păpuşi “Puppet” – Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall, la KidsLand, duminică, 12 decembrie, de la ora 12, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

Târgul Cărtureştilor – Până pe 31 decembrie, un deceniu de Cărtureşti este aniversat în librăria din Iulius Mall şi cu un mic târg de cadouri… deştepte!

Cu Iulius Mall te bucuri cu adevărat de sărbătorile de iarnă!


Intră acum și în grupul de