Peste 140 de copii au evoluat în Spectacolul umanitar „Magia Crăciunului” organizat la  Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Școala de dans  Zumba Studio Gura Humorului a realizat în data de 21 decembrie spectacolul umanitar intitulat tematic „Magia Crăciunului”, spectacol realizat în parteneriat cu Casa de Cultură Gura Humorului și Primăria Gura Humorului.

 Regia întregului spectacol și coregrafia, au fost realizate de coregrafii Oana și Andrei Podariu, cei care au fondat această școală de dans, și de ani de zile se ocupă de educația copiilor prin cultură și prin arta coregrafică.

„Pentru noi, educația prin cultură primează foarte mult în rândul copiilor, iar noi, prin intermediul artei coregrafice și a mișcării totodată, dorim să construim o lume mai frumoasă, mai bună! Copiii nu vin la noi doar ca să învețe să danseze. Ei vin aici pentru că se simt bine, pentru că socializează și își fac noi prieteni, iar alături de noi, învață să își exprime sentimentele și trăirile prin dans și mișcare”, spun coregrafii Oana și Andrei Podariu

Spectacolul „Magia Crăciunului” a ajuns la cea de a III-a ediție anul acesta, și a adus pe scenă peste 140 de copii, din care 80 din cadrul școlii Zumba Studio, copii ce pășesc pragul claselor de dans, zumba kids și balet. Au participat în cadrul spectacolului copiii Formației de jocuri populare „Mănăstirenii” din Mănăstirea Humorului, conduși de coregraful Andrei Podariu, și un grup de copii de la Omnia Ballet Suceava, coregrafia Mihai Constantinescu.

Invitații speciali, Ancuța Corlățan și Marius Alexandru Aluncărițe – alias Tipul cu chitara au susținut câte un recital extraordinar pentru a susține școala de dans Zumba Studio în inițiativa de a ajuta câțiva copii, să primească parte din magia Crăciunului, acum în prag de sărbători.

De imaginile foto-video s-au ocupat Mihnea Flutur și George Checheriță, sunetul și luminile fiind asigurate de Fly Music Suceava. Pentru cadourile copiilor participanți în cadrul spectacolului, mulțumim Primăriei Gura Humorului.

Director  Garofița Straton, de la Școala Teodor Balan din Gura Humorului a declarat: „Zile de magie, de dăruit zâmbete, îmbrățișări, de primit cadouri, colindători, de simțit și trăit bucuria în toate  inimele și casele noastre. Sărbătorile vin pentru că ei, copiii, le împodobesc atât de frumos, pentru că ei sunt sărbătorile vieții noastre. Ochișorii lor, din fereastra casei deja îl văd pe Moș Crăciun, cum își umple desaga, cum își pregătește sania și îl așteaptă cu emoții.Nu există chip mai frumos ca a unui copil care primește  cadouri și nici bucurie mai mare. La școala noastră ,,Teodor Balan” Gura Humorului,  2 tineri frumoși la suflet și chip, profesioniști  și dedicați, adică Studio Zumba, au împărțit bucuria la 33 elevi din înv.primar, organizând un spectacol caritabil de zile mari. Oare poate fi ceva mai frumos și înălțător?”


Intră acum și în grupul de