Concert extraordinar Heaven la Galleria Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Galleria Suceava invită sucevenii să ia parte la campania promoţională intitulată “Ambasada lui Moş Crăciun!” care se desfăşoară în perioada 1-18 decembrie 2010.

Toţi clienţii magazinelor din Galleria care în perioada 1-18 decembrie cumpără bunuri de minim 20 lei pot câştiga la tombola din 18 decembrie următoarele premii: combină frigorifică, plasmă Samsung, maşină de spălat, aparat de aer condiţionat, cuptoare cu microunde şi vouchere de cumpărături în valoare de 50 lei.

În plus, toţi cei care vin cu Paşaportul Galleria şi se înregistrează la “Ambasada lui Moş Crăciun” pot câştiga zilnic 5 vouchere de cumpărături în valoare de 25 lei fiecare, combine frigorifice.

Câştigătorii voucherelor vor fi afişaţi lângă la avizierul montant lângă magazinul Penny în ziua imediat următoare de când s-a efectuat înregistrarea Paşaportului Galleria.

Premiile pot fi ridicate din momentul afişării la avizier în intervalul orar următor: de luni până vineri, între orele 14.00 – 20.00, în week-end între orele 10.00 – 16.00.

Pe toată perioada campaniei “Ambasada lui Moş Crăciun” se vor elibera gratuit Paşapoarte Galleria la Centru Info.

La finalul campaniei, respectiv sâmbătă 18 decembrie, începând cu ora 18.00, reprezentanţii Galleria Mall le-au pregătit sucevenilor un concert extraordinar Heaven&Resident DJ.

Expoziţie de artă decorativă

Până la sfârşitul acestui an, Galleria Suceava împreună cu Şcoala Populară de Arte “Ion Irimescu” din Suceava invită sucevenii la o expoziţie de artă decorativă.

Expoziţia aparţine elevilor Şcolii Populare de Arte “Ion Irimescu” şi are aproximativ 30 de lucrări făcute de aceşti elevi sub îndrumarea profesorilor coordonatori Viorica Moruz, Dumitru Rusu, Sorin Baciu şi Mihai Pânzaru-PIM.

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava, invită amatorii, în fiecare zi de septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30 la “Lecții de dans gratuite” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ).

Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!

Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Ora de poveste, program zilnic dedicat copiilor la Galleria Mall

Până la sfârșitul acestui an, în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Ora de poveste”. O oră specială, în care un cititor aparte va conduce auditoriul în lumea imaginară a poveștilor nemuritoare.

Personaje din lumea de poveste, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

Teatru pentru copii, sâmbătă, la Galleria Suceava

Compania de Teatru pentru Copii și Tineret “New Talents” va prezenta sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 11.30 în zona dedicată copiilor din Galleria Mall, piesa ‘Pupăza din tei’. Accesul este gratuit!

După program, alături de Lucian Dragotă, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Caravana lui Moş Crăciun

Zilnic, în perioada 13-23 decembrie 2010, de la ora 18.00, Moş Crăciun şi ajutoarele sale te aşteaptă la Galleria Suceava pentru a savura împreună momente unice!

Vino într-o lume de poveste, alături de crăciuniţe, elfi şi reni care vor face fotografii cu copiii, vor oferi bomboane şi vor cânta alături de ei.


Intră acum și în grupul de