„Copiii Mosului 2010” a adus bucurie in sufletele tinerilor din centrele de plasament


Intră acum și în grupul de

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate, „Euroactiv” – Suceava şi Palatul Copiilor – Suceava, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, a organizat în data de 22 decembrie 2010 acţiunea „Copiii Moşului 2010” la Centrele de Plasament „Speranţa” – Suceava şi „Sf. Gheorghe” – Dolhasca.

De această acţiune au beneficiat cca. 130 de copii şi tineri din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate, copii din familii sărace şi elevii şcolilor Plopeni, Hănţeşti şi Văratec.

În cadrul acţiunii au fost prezentate şi momente artistice oferite de un grup vocal al Şcolii cu clasele I – VIII din Plopeni coordonaţi de profesorii Mihai Greciuc, prof. Nicoleta Zettel – directoarea şolii Plopeni şi prof. Valentina Tablan.

Acţiunea a fost finanţată de Grupul de firme Orizont – Suceava, S.C. Oil D Negru Company Suceava şi de prof. Narcisa Ştefănescu – vicepreşedinte „Euroactiv” Suceava.

La acţiune şi-au adus aportul domnii: Ghiţă Ignătescu, Cristi Costiuc, Ioan Alexandrescu de la S.C. Romial care au contribuit cu şosete pentru copii şi alţi oameni de suflet.

La centrul de Plasament „Speranţa” – Suceava, grupul vocal coordonat de profesorii menţionaţi mai sus au deschis concertul de colinde oferit de Formaţia Hara, apoi asociaţia Euroactiv a oferit şi darurile pregătite şi împărţite de Moş Crăciun.

Acţiunea a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc – preşedintele Asociaţiei „Euroactiv”, de prof. Narcisa Ştefănescu – vicepreşedinte a asociaţiei şi finanţatoarea acţiunii, şi de prof. Romeo Irinel Bolohan – vicepreşedintele asociaţiei.

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” – Suceava, le urează un An Nou Fericit şi un călduros „La Mulţi Ani” tuturor colaboratorilor, sponsorilor şi, în special, societăţii civile.


Intră acum și în grupul de