Suceava nu conteaza: Horatiu Malaele va urca pe scena Casei de Cultura abia in luna februarie

Marii actori Horaţiu Mălăele, Dana Dogaru şi Emilia Popesu vor urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, pentru a interpreta piesa de teatru Cafeneaua, după Sam Bobrik şi Ron Clark, abia la mijlocul lunii februarie, şi nu pe data de 24 ianuarie, cum a fost anunţată iniţial piesa.

Conducerea Casei de Cultură din Suceava a comunicat că piesa de teatru Cafeneaua, programată pentru data de 24 ianuarie, a fost amânată pentru data de 14 februarie. Conform sursei citate, biletele vândute rămân valabile.

Conducerea Casei de Cultură a precizat că spectacolul a fost reprogramat, pentru că pe 24 ianuarie nu pot ajunge toţi actorii din distribuţie.

Cafeneaua prezintă o bufonadă amară, ce ne propune să cunoaştem povestea simplă a unei familii americane: Louise şi Wally Murdock (văzuţi la 30, 50 şi 70 de ani); căsnicia lor este fisurată, dar şi consolidată de apariţia tinerei Janet.

O comedie în care râsul capătă gustul sărat al lacrimilor. Un spectacol despre viaţă, iubire, trădare şi singurătate; un spectacol al tuturor dar mai ales al sufletelor anonime, pustiite de necazuri aparent banale.

Informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0230/523.718 sau 0330/401.807

loading...