Suceava nu conteaza: Horatiu Malaele va urca pe scena Casei de Cultura abia in luna februarie


Intră acum și în grupul de

Marii actori Horaţiu Mălăele, Dana Dogaru şi Emilia Popesu vor urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, pentru a interpreta piesa de teatru Cafeneaua, după Sam Bobrik şi Ron Clark, abia la mijlocul lunii februarie, şi nu pe data de 24 ianuarie, cum a fost anunţată iniţial piesa.

Conducerea Casei de Cultură din Suceava a comunicat că piesa de teatru Cafeneaua, programată pentru data de 24 ianuarie, a fost amânată pentru data de 14 februarie. Conform sursei citate, biletele vândute rămân valabile.

Conducerea Casei de Cultură a precizat că spectacolul a fost reprogramat, pentru că pe 24 ianuarie nu pot ajunge toţi actorii din distribuţie.

Cafeneaua prezintă o bufonadă amară, ce ne propune să cunoaştem povestea simplă a unei familii americane: Louise şi Wally Murdock (văzuţi la 30, 50 şi 70 de ani); căsnicia lor este fisurată, dar şi consolidată de apariţia tinerei Janet.

O comedie în care râsul capătă gustul sărat al lacrimilor. Un spectacol despre viaţă, iubire, trădare şi singurătate; un spectacol al tuturor dar mai ales al sufletelor anonime, pustiite de necazuri aparent banale.

Informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0230/523.718 sau 0330/401.807


Intră acum și în grupul de