„Mini Playback Show” pentru copii la Galleria Mall

Toți copiii talentați sunt invitați la Galleria Mall din Suceava, duminică, 23 ianuarie de la ora 16.00, să-și exprime capabilitățile artistice în cadrul programului “Mini Playback Show”. Bineînțeles, toți vor fi premiați pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans sau playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

“Păcală în satul lui” la Galleria Mall Suceava

Compania de Teatru pentru Copii și Tineret “New Talents” va prezenta sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa “Păcală în satul lui”. Accesul este gratuit!

După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Întâlnirile cu clovnul Bobo continuă la Galleria Mall

În fiecare zi a lunii ianuarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întânire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

loading...