Petrecerile incendiare continua in Club Babylon


Intră acum și în grupul de

Program special A.S.U.S. Second Call for party joi, 20 ianuarie, în Club Babylon din Suceava, dedicat celor mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi care vor fi recompensaţi cu premii din partea casei!

Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. – Asociația Studenților din Universitatea Suceava și va fi întreținută de Dj Cioco, rezident în Club Babylon.
Totodată, barmanii noştrii vor pregăti o serie de shot-uri şi cocktail-uri servite într-un mod neconvenţional!

Petrecere va fi întreţinută de animatoare, iar programul este nerecomandat minorilor!

Oferta de joi – Fiesta Loco – 300 de shot-uri de tequila gratis!

Addicted to party! – în Club Babylon Suceava

Distracție fără limite week-end-ul acesta în Club Babylon din Suceava, în cadrul programului Addicted to party! cu super oferte la vodka şi whisky.

Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco şi o atmosferă incendiară creată de spectacolul animatoarelor, într-un show de lumini amețitor.

Petrecerea va fi întreţinută de animatoare, iar programul este nerecomandat minorilor!

Oferta de sâmbătă – Fiesta Loco – 300 de shot-uri de tequila gratis, iar oferta de vineri și duminică va consta în vodka la preţul de 55 lei și Tuborg la 2 lei doza!

În fiecare seară, la fiecare masă rezervată se va oferi un bon de reducere cu care se va participa la o tombolă, organizată la ora 03.00 a serii, premiul constând într-o consumație echivalentă cu cea din acea seară.

Rezervări și informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0758/536.725.


Intră acum și în grupul de