Cupa Galleria la Sah

În perioada 28-30 ianuarie 2011, Galleria Suceava în parteneriat cu Club Sportiv Ariadna invită sucevenii în perioada 28-30 ianuarie, să îşi demonstreze sau să îşi verifice abilitățile în materie de șah la Cupa Galleria la Șah.

Competiția este adresată atât celor mai experimentați în jocul de șah, dar și juniorilor și copiilor, Galleria Suceava punând la bătaie premii în valoare de 1200 lei!

“Sarea în bucate”, pusa in scena la Galleria Mall

Compania de Teatru pentru Copii și Tineret “New Talents” va prezenta sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa “Sarea în bucate”. Accesul este gratuit!

După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Întâlnire cu Bobo, clovnul preferat al copiilor la Galleria Mall

În fiecare zi a lunii ianuarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întânire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

Mini playback show, susţinut la Galleria Mall

Toți copiii talentați sunt invitați duminică, 23 ianuarie, începând cu ora 16.00 la Galleria Suceava să-și exprime capabilitățile artistice în cadrul programului Mini Playback Show. Bineînțeles, toți vor fi premiați pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans şi playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

Așadar, vedetele familiei dvs. sunt așteptate în fiecare duminică la Galleria Suceava!

Înscrierile în competiție atât pentru seniori, juniori și copii se vor face la Galleria Suceava, vineri, 28 ianuarie, ora 13.00. Vă așteptăm!

loading...