“Hot Party!” in Club Babylon


Intră acum și în grupul de

Club Babylon Suceava propune joi, 27 ianuarie, un program special dedicat celor mai petrecareţi şi neconvenţionali studenţi, care vor fi recompensaţi cu premii din partea casei!
Petrecerea va fi întreținută de Dj Cioco, rezident în Club Babylon Suceava.

Totodată, barmanii vor pregăti o serie de shot-uri și cocktail-uri servite într-un mod neconvenţional, alături de oferta zilei de joi care pune la bătaie 300 de shot-uri de vodka gratis.

Petrecerea este nerecomandată minorilor!

“Vodka party!” în week-end în Club Babylon

Club Babylon propune în week-end, respectiv vineri, sâmbătă şi duminică, 28-30 ianuarie, distracţie pe cinste în cadrul programului intitulat “Vodka party”.

Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco şi o atmosferă incendiară creată de spectacolul animatoarelor în cadrul unui show special de lumini.

În week-end continuă şi super ofertele la vodka şi whisky, alături de oferta zilei de sâmbătă, când vor fi oferite 300 de shot-uri de vodka gratis, iar vineri şi dumincă vodka va putea fi cumpărată la preţul de 55 lei, iar doza de Tuborg la doar 2 lei.

Petrecerea este nerecomandată minorilor!

În fiecare seară, la fiecare masă rezervată se va oferi un bon de reducere cu care se va participa la o tombolă, organizată la ora 3.00 a serii respective, premiul constând într-o consumație echivalentă cu cea din acea seară.

Rezervări și informaţii se pot obţine la numărul de telefon – 0758/536.725


Intră acum și în grupul de