CSMU LPS Suceava pierde rezonabil pe terenul celor de la CSM Bucuresti (Volei masculin – Divizia A1)


Intră acum și în grupul de

Într-un meci din etapa a XIII-a, CSM Bucureşti – CSMU LPS Suceava 3-0 (19, 21, 15)

În cea de-a doua etapă a returului Diviziei A1 de volei masculin, CSMU LPS Suceava a evoluat pe terenul celor de la CSM Bucureşti. Sucevenii nu şi-au făcut mari speranţe în legătură cu acest meci, dar au dorit să-şi verifice potenţialul în condiţiile în care nu aveau nimic de pierdut.

Atât în primul set, cât şi în cel de-al doilea, elevii antrenorului Victor Pancu s-au ridicat la nivelul adversarilor lor până aproape de final atunci când au greşit, nu s-au putut concentra şi au pierdut mingi care ar fi putut fi vitale. În afară de ultimul set în care au cedat aproape fără luptă, voleibaliştii suceveni au reuşit să ţină aproape de adversarii lor, dar nu au avut „finiş”.

CSMU LPS Suceava rămâne pe ultimul loc în Divizia A1 de volei masculin cu două puncte şi va juca sâmbătă 29 ianuarie în sala „Unirea” cu Dinamo Bucureşti, echipa care a provocat cea mai dură înfrângere din acest sezon sucevenilor.

Pentru CSMU LPS Suceava în meciul cu CSM Bucureşti au jucat: Sasu, Orăşanu, Bocancea, Ursachi, Olteanu, Rîpeanu, Someşan, Pietraru.


Intră acum și în grupul de