Bobocii se intrec la Finala TuSiRomania


Intră acum și în grupul de

Marea finală Miss şi Mister TuSiRomânia ediţia anului 2011 va avea loc vineri, 4 februarie în club Babylon din Suceava, începând cu ora 22:00, alături de cele mai noi trupe sucevene ale momentului.

Seara promite o serie de momente speciale, dansuri cu două trupe din Suceava, “Master Dance” şi “Noisy BASTARDS”, alături de trupele – “FASHION” (dansatorii tribut Alex Velea) şi “Extazy dance” – ambele din Botoşani.

Probele vor viza latura artistică a concurenţilor şi capacitatea acestora de a reacţiona în situaţii diferite.

Publicul se va delecta totodată cu o reprezentaţie marca Lucian Dragotă, iar spre finalul evenimentului băieţii de la “DeepSystem” , proaspăt întorşi dintr-un turneu prin Europa, vor susţine un concert extraordinar, în Club Babylon Suceava.

O altă surpriză a serii va fi trupa formată din “Da Fleiva&Bijue”, formaţie ce deja ţine topurile radiourilor în ţări precum Belgia, Bulgaria, Rusia, Albania, timp în care pot fi ascultaţi şi la majoritatea radiourilor din Europa.

Casa de discuri “Jhaps”, din care fac parte şi trupele mai sus menţionate, a declarat ca ar putea fi posibilă lansarea în premieră a unui nou artist, pe nume Julian Gray.

TuSiRomânia a oferit premii la toate liceele din Suceava pe parcursul desfăşurării Balului Bobocilor şi a decernat titluri de Miss şi Mister pentru fiecare, fapt pentru care acum organizează finala la care cei 24 de tineri vor concura. Mai multe detalii şi fotografii după desfăşurarea evenimentului pot fi găsite pe www.TuSiRomania.ro.


Intră acum și în grupul de