De Valentine’s Day, Iulius Mall trimite indragostitii in Las Vegas


Intră acum și în grupul de

Preţuri ispititoare, o amuzantă loterie a iubirii cu mii de premii instant şi un incredibil sejur romantic în Las Vegas, cel mai spectaculos şi strălucitor oraş de pe planetă, aşa îşi răsplăteşte clienţii Iulius Mall, în perioada 5 – 14 februarie 2011, pentru că dragostea deja pluteşte în aer.

Smiley cântă la Sărbătoarea Dragostei în Iulius Mall

Shopping-mall-ul a “roşit”, fiind decorat în culoarea şi în simbolurile iubirii. De sâmbătă, bucovinenii îndrăgostiţi de shopping câştigă garantat la panoul cu cele 3.000 de premii după ce aruncă două zaruri supradimensionate. Cutii cu bomboane “I love Milka”, cosmetice Avon, cartele Vodafone, răcoritoare Coca-Cola şi cine la restaurantul “Aquarium” primesc primii 300 de îndrăgostiţi ai fiecărei zile, care cumpără cadouri din magazinele Iulius Mall de minimum 100 lei.

În plus, cei care îşi încearcă norocul la “Loteria Iubirii” intră în cursa pentru cel mai râvnit cadou oferit de Iulius Mall: o excursie în Las Vegas pentru două persoane! Cuplul de îndrăgostiţi va afla chiar de Sfântul Valentin despre sejurul romantic în “Oraşul binecuvântat de zeiţa Fortuna”, “Oraşul Luminilor” sau “Capitala Mondială a Distracţiei”, cum mai este denumit Las Vegas-ul. Tot pe 14 februarie, SMILEY invită îndrăgostiţii la un super concert.

Iulius Mall promite şi alte surprize nebănuit de plăcute la Sărbătoarea Dragostei. Aşadar, vino la shopping şi distracţie! În Iulius Mall, zarurile au fost aruncate!

Detalii, inimioare şi surprize dulci pe www.iuliusmall.com sau Facebook Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de