Iulius Mall gazduieste a IV-a editie a Targului de nunti „Bucovina”


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall invită amorezii să îşi celebreze dragostea în stil american!

Persoanele atinse de săgeata lui Cupidon pot câştiga unul din cele 3.000 de cadouri instant, premiile fiind destinate zilnic primilor 300 de amorezi care au făcut cumpărături din Iulius Mall Suceava de minimum 100 lei.

Ca în „oraşul luminilor”, unde hazardul hotărăşte câştigul, clienţii Iulius Mall vor arunca zaruri supradimensionate pentru a afla cu ce cadou vor fi răsplătiţi. Marele premiu la Loteria Iubirii: un sejur în Las Vegas – spectaculoasa şi faimoasa capitală a casinourilor, luxului şi iubirii. Ca de fiecare dată, Iulius Mall îşi surprinde cumpărătorii cu premii şi cadouri inedite şi acordă, în premieră pentru un shopping mall, o excursie unică, în alt colţ al lumii.

Expoziţie “Foto-Grafică”

Iulius Mall va fi miercuri, 9 februarie, de la ora 17.00, gazda vernisajului expoziţiei de fotografie şi grafică satirică, expusă la etajul shopping mall-ului, lucrări reunite sub genericul “Desenăm, fotografiem, comentăm”, semnate de jurnalista Oana Şlemco de la publicaţia „Crai Nou” şi de caricaturistul săptămânalului “Jupânu’”, Mihai Pînzaru-PIM.

Expoziţia este organizată de săptămânalul sucevean Jupânu’ în colaborare cu Centrul Cultural „Bucovina”, Uniunea Artiştilor Fotografi din Bucovina (U.A.F.B.) şi Iulius Mall Suceava.

Târgul de nunţi “Bucovina” prezent la Iulius Mall

Cea de-a IV-a ediţie a Târgului de nunţi “Bucovina” se desfăşoară în Iulius Mall în perioada 11 -14 februarie, prilej cu care vor fi expuse rochii de mireasă pentru domnişoarele de onoare şi rochii de ocazie, costume pentru miri, cavaleri de onoare, verighete, accesorii pentru trusoul miresei, încălţăminte de ocazie, invitaţii, decoraţiuni, servicii de coafură şi cosmetică pentru mirese, sonorizare evenimente, foto şi video, localuri, produse de cofetărie şi panificaţie, lumânări de ceremonie, dar şi focuri de artificii, închirieri de limuzine, maşini de epocă sau trăsuri, precum şi pachete turistice pentru luna de miere, toate la preţuri promoţionale. Până pe 14 februarie şi mai ales de Ziua Îndrăgostiţilor, vor avea loc şi parade ale rochiilor de mireasă şi costumelor de mire.

Organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu Iulius Mall Suceava, Târgul de nunţi “Bucovina” oferă “Totul pentru o nuntă ca în poveşti”.

Serile de poveşti continuă la Cărtureşti – În fiecare miercuri, de la ora 17.30, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. “Vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promite Cărtureştiul.

Târg de Obiecte Handmade – Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall Suceava între 11 şi 13 februarie, în programul de funcţionare al shopping-mall-ului, standurile fiind împodobite cu produse şic, menite să ne facă unici.

Atelier de creaţie pentru copii – Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! Sâmbătă, 12 februarie, de la ora 12.00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

Trupa Happy – antrenează prichindeii din Suceava la distracţie în Iulius Mall

Dansuri tematice, personaje captivante pentru cei mici, jocuri interactive, concursuri cu premii, muzică, baloane pe băţ, de săpun sau cu heliu, sesiuni de face-painting, toate acestea vor anima atmosfera realizată de Trupa Happy în Iulius Mall Suceava, pentru ca micuţii să se simtă foarte bine, miercuri, 13 februarie, de la ora 12.00.

Părinţi, unchi, mătuşi, bunici, faceţi pofta celor mici!

Sfântul Valentin – Preţuri speciale, surprize inedite şi un super concert SMILEY îi aşteaptă pe îndrăgostiţi în Iulius Mall Suceava în ziua în care se celebrează dragostea.

Ice Dream – arena de gheaţă de la Iulius Mall este cea mai atractivă destinaţie de distracţie în aer liber din Suceava şi oferă zilnic, între orele 14.00-22.00, preţuri speciale pentru o repriză de distracţie: 6 lei/copil/elev/student şi 10 lei/adult.


Intră acum și în grupul de