AJOFM Suceava scoate la bataie trei locuri de munca in strainatate


Intră acum și în grupul de

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava oferă, prin intermediul programului Eures, o reţea de cooperare între serviciile publice de ocupare europene, trei posturi noi de muncă în străinătate, potrivit ofertei actualizate pe site-ul instituţiei în data de 3 februarie a.c.

Astfel, AJOFM Suceava semnalează existenţa a 3 locuri de muncă în străinătate, unul pentru Danemarca (medic ORL) şi două pentru Ungaria (specialist în modelare de gips – Gypsum Model Marker, respectiv operator la fabricarea produselor ceramice – Sanitary ware producer – casting specialist).

Pentru ocuparea postului de medic ORL este necesară cunoaşterea limbii engleze la un nivel avansat, locul de muncă fiind pentru regiunea Sud Itlanda di Danemarca, localitatea Sonderborg.

Firma angajatoare – Southern Jutland Hospital – Sonderborg oferă ocuparea unui singur post penru calificarea medic ORL, pentru departamentul de profil ORL din cadrul spitalului care şi-a îmbunătăţit domeniile de activitate cu chirurgie tiroidiană, scanări cu ultrasunete ale gâtului. Tot aici se practică tratamente înalt specializate.
Se cauta medic ORL cu experienţă, specializat pe chirurgia sinusurilor, parotidei, boli ale urechilor, salariul fiind conform Contractului încheiat între Regiunea Southern Denmarsi Asociaţia Medicilor Specialişti şi a Consultanţilor.

Angajatul va beneficia de cursuri gratuite de limba daneză, asistenţă la găsirea unei locuinţe, ajutor la îndeplinirea formalităţilor pentru autorităţile daneze, ajutor la găsirea unui loc de muncă pentru partenerul de viaţă, mentorat social.

Durata contractului se va face pe o perioadă nelimitată de timp, locul de muncă implicând 37 de ore săptămânal.

Termenul limită pentru aplicare este 25 februarie 2011.

Consilier eures este Gabriela Nedelcu, care poate fi contactată la adresa de e-mail – [email protected], sau la numărul de telefon 021/3139141.

Aplicatia întocmită în limba engleză se trimite pe adresa de e-mail: [email protected] şi va cuprinde: CV-ul, scrisoarea de intenţie, actele de studii, certificatele de specialitate şi cartea de muncă, scanate, alături de cazierul judiciar.

Pentru alte informaţii, poate fi contactat telefonic dl. Nielsen, la numărul +45 74182485.

Postul pentru specialist în modelare de gips – Gypsum Model Marker este valabil pentru regiunea Del Alfold din Ungaria, localitatea Hodmezovasarhely, la firma Villeroy&Boch Magyararorszag KFT.

Este vorba despre existenţa unui singur loc de muncă care constă în producerea de produse ceramice, pentru aceasta potenţialul angajat trebuind să aibă terminte liceul sau şcoala profesională, 10 ani de experienţă în domeniu şi disponibilitate pentru detaşări.

Limba engleză este obligatorie, iar cunoaşterea limbii germane constituie un avanaj.

Salariul este de 180 000 ft/lună, angajatul are asigurată o masă caldă pe zi care costă 230 ft, iar contractual de muncă se semnează pe o perioadă nedeterminată.
Termenul limită pentru aplicare este 1 iunie 2011, CV-ul se trimite în limba engleză la adresa [email protected], consilierul eures fiind Viragh Zsuzsanna, care poate fi contactat prin e-mail la adresa – [email protected], sau la numărul de telefon – 0266/313.423

Tot în Ungaria este disponibil un loc de muncă pentru calificarea – operator la fabricarea produselor ceramice – Sanitary ware producer (casting specialist), în regiunea Del Alfold, în localitatea Hodmezovasarhely, la firma Villeroy & Boch.
Locaţia în care va lucra angajatul este o fabrică de produse ceramice sanitare, iar angajatul trebuie să fie absolvent al şcolii profesionale sau a liceului şi să aibă 10 ani de experienţă în fabricarea de produse ceramice.

Limba engleză este obligatorie, cunoaşterea limbii germane constituie un avantaj, salariul este de 180 000 ft brut/luna, iar contractual de muncă va fi semnat pe o perioadă nedeterminată. Totodată, angajatul va beneficia de o masă caldă pe zi, care are valoarea totală de 230 ft.

Termenul limită pentru aplicare este 1 iunie 2011, CV-ul trimiţându-se în limba engleză la adresa [email protected], consilierul eures fiind tot Viragh Zsuzsanna, care poate fi contactat prin e-mail la adresa: [email protected], sau la numărul de telefon – 0266/313.423


Intră acum și în grupul de