Elvis Presley oficiaza casatorii la Iulius Mall, de Valentine’s Day!


Intră acum și în grupul de

Iubire în Las Vegas!

Elvis Presley va oficia mariaje în “Little White Chapel”, spaţiu renumit în Las Vegas pentru căsătoriile “la minut”. La parter, lângă magazinul Terranova, mirii vor fi fotografiaţi gratuit şi votaţi pentru premii zilnice – începând de marţi, 15 februarie – pe pagina Facebook Iulius Mall Suceava. De Dragobete, va fi ales şi premiat „cel mai iubit cuplu pe Facebook”!

Iulius Mall Suceava celebrează dragostea în stil american, cu declaraţii de dragoste, fotografii, premii instant, un super concert Smiley şi o excursie în Las Vegas.

Vestita sărbătoare de peste Atlantic, evenimentele şi atmosfera tipică Las Vegas-ului, precum şi o incredibilă călătorie în vestita metropolă a „iubirii, luminilor şi hazardului”, surprind plăcut clienţii Iulius Mall.

În premieră pentru un shopping mall din România, cumpărăturile sunt răsplătite cu un sejur de vis pe care clienţii îl pot întâlni o dată în viaţă: în Las Vegas, alături de persoana iubită.

De Valentine’s Day, reţeaua de mall-uri Iulius oferă cadou pentru 8 clienţi fideli călătoriile pe tărâm american.

Las Vegas-ul, la două zaruri distanţă!

Precum în vestitul oraş binecuvântat de zeiţa Fortuna, până pe 14 februarie 2011, inclusiv, clienţii Iulius Mall aruncă zaruri gigantice pentru a descoperi cadourile care răsplătesc cumpărăturile de minimum 100 lei. Loteria Iubirii din Iulius Mall oferă, pe loc, peste 3.000 de premii, de la cartele telefonice Vodafone, cosmetice Avon şi cine romantice la restaurantul „Aquarium”, până la cutii cu bomboane „I love Milka” şi răcoritoare Coca-Cola. Zilnic, se premiază primii 300 de îndrăgostiţi de shopping.

Complet decorat în culorile şi în simbolurile iubirii, Iulius Mall Suceava a pregătit de Ziua Îndrăgostiţilor multe surprize amuzante şi dulci.

Noile colecţii ale magazinelor vor defila, luni după-amiaza, pe catwalk, într-o spectaculoasă paradă a modei. Trupa Boom Dance va oferi momente speciale, cadouri unice vor fi la târgul de obiecte handmade, iar mirii şi naşii acestui an vor găsi, la Târgul “Bucovina”, totul pentru „o nuntă ca în poveşti”. Seara specială se va încheia la Iulius Mall cu marea extragere a cuplului care va pleca în Las Vegas şi cu super concert-ul Smiley, care îi va încânta pe clienţii atinşi de săgeata lui Cupidon cu hit-uri sale.

Detalii, inimioare şi alte surprize dulci pe www.iuliusmall.com sau Facebook Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de