Shopping cu Catalin Botezatu


Intră acum și în grupul de

Shopping City Suceava a pregătit de Mărţişor un cadou special pentru pasionaţii de modă şi nu numai: o sesiune de shopping alături de celebrul designer Cătălin Botezatu.

Completând talonul de tombolă în perioada 1 – 6 martie 2011, toţi cei care vor face cumpărături în valoane de minim 50 lei din magazinele din Shopping City Suceava, pot câştiga o sesiune de shopping în valoare de 1.000 de lei alături de designerul lor preferat.

Extragerea şi acordarea premiului vor avea loc duminică, 6 martie, în cadrul unui eveniment de excepţie.

Începând cu ora 17:00, la Shopping City Suceava vor fi omagiate femeile de succes din Suceava – personalităţi pe care le cunoaştem atât prin realizările profesionale, cât şi prin cele personale, moment după care va rula şi un spectacol incendiar de modă: prezentarea celor mai cunoscute branduri italiene de costume elegante pentru bărbaţi reunite în colecţia EGO MEN şi BOXING by Cătălin Botezatu, cea mai spectaloasă colecţie de lenjerie intimă şi de costume sport pentru bărbaţi.

După eveniment, la Alexandria Librării, va urma sesiunea de autografe pentru bestseller-ul “Trei Vieţi. Pedeapsa” by Cătălin Botezatu, primul volum al trilogiei despre viaţa celui mai cunoscut designer român în ţară şi peste hotare, scris de Monica Vlad.


Intră acum și în grupul de