Noi chiriasi la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Primavara aduce noi chiriaşi la Shopping City Suceava: un magazin de îmbrăcăminte şi două fast-food-uri.

Situat vis-a-vis de locul de joacă Cutezătorii, magazinul NEW LINE oferă o gamă variată de articole de îmbrăcaminte pentru doamne şi domnişoare cu vârste de la 16 la 50 de ani, în stilurile casual şi clasic. Vizitând magazinul vă veţi convinge de calitatea şi diversitatea produselor, adaptate ultimelor tendinţe ale modei, acestea fiind importate din Polonia: cămăşi, bluze, rochii, sacouri, fuste şi pantaloni.

Odată cu deschiderea noul magazin de îmbrăcămite, Shopping City Suceava şi-a îmbogătit şi oferta zonei de food.

PICNIC, deschis lângă Taco Loco, vine cu un concept nou de fast-food, oferind clienţilor mâncare sănătoasă, pregătită instant. Sub sloganul „Gustul de la iarba verde”, Picnic vă oferă: sandwich-uri, preparate la grătar din carne de pui şi porc, mici, crenwursti şi cârnăciori. Pentru perioada postului, puteţi opta pentru legume la grătar.

MISTER DÖNER, situat lângă KFC, aduce în Shopping City Suceava un produs culinar foarte apreciat în Germania, DÖNER KEBAB. Fie că alegeţi DÖNER KEBAB, kebab-ul la farfurie, sau DÖNER BOX, cu siguranţă veţi fi cuceriţi de gustul acestor preparate, realizate după reţete nemţeşti. Pe lângă acesta, mai puteţi servi diverse sortimente de salate şi pizza.


Intră acum și în grupul de