Cupa Galleria 2011 la dans sportiv


Intră acum și în grupul de

În perioada 12-13 martie 2011, Galleria Suceava împreună cu Fly Dance invită sucevenii, în perioada 12-13 martie, la concursul de dans sportiv Cupa Galleria 2011.

Printre probele care se vor desfășura în cadrul acestui concurs se numără: Open, Open Basic Standard și Latino, Oficial, Precompetițional, Neoficial și Fete Singure.

Cupa Galleria 2011 la dans sportiv este un eveniment ce se desfășoară sub egida Federației Române de Dans Sportiv și cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava și a Consiliului Județean Suceava.

Înscrieriile în concurs se fac până vineri, 11 martie 2011, la sediul Galleria Suceava sau la clubul de dans Fly Dance.

Întâlnire cu Bobo, clovnul preferat al copiilor

În fiecare zi a lunii martie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întânire cu clovnul Bobo”.

Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

Mini playback show

Toți copiii talentați sunt invitați duminică, 13 martie, începând cu ora 13.00, la Galleria Suceava să-și exprime capabilitățile artistice în cadrul programului Mini Playback Show.

Bineînțeles, toți vor fi premiați pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

Așadar, vedetele familiei dvs. sunt așteptate în fiecare duminică la Galleria Suceava!

“O iubim pe mama!”

În luna martie 2011, Galleria Suceava are onoarea să găzduiască expoziția de artă plastică “O iubim pe mama!”, eveniment organizat de Școala de Artă “Ion Irimescu” din Suceava cu sprijinul Consiliului Județean din Suceava și a Centrului Cultural Bucovina.

În cadrul acestei expoziții veți avea ocazia să vizualizați lucrări ale elevilor școlii de arte “Ion Irimescu”, lucrări ce au ca temă centrală ziua internațională a femeii.


Intră acum și în grupul de