Teren profesionist de golf la Mitocu Dragomirnei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un teren profesionist de golf va fi amenajat în cadrul zonei de agrement care urmează să fie construită în comuna suceveană Mitocu Dragomirnei, pe o suprafaţă de o sută de hectare.

Potrivit primarului Sucevei, Ion Lungu, „Dragomirna Golf Resort” este o investiţie ce va fi realizată de firmele Assist şi Dedeman care au propus municipalităţii să intre în parteneriat alături de Primăria Mitocu Dragomirnei.

Edilul-şef a arătat că acesta ar putea fi primul proiect de asociere în cadrul zonei de tip metropolitan Suceava subliniind că investiţia va fi amplasată pe malul lacului Dragomirna, la 2,5 kilometri de municipiu şi va conţine pe lângă un teren profesionist de golf, zone pentru recreere, hotel de cinci stele, centru de conferinţe, centru Spa, bazine de înot, terenuri pentru diferite sporturi. „Consider că este o oportunitate pentru oraş şi de aceea voi invita reprezentanţii firmei să prezinte întregul proiect, cu detalii, în Consiliul Local”, a spus Lungu.

El a menţionat că o astfel de investiţie este complementară strategiei de turism a municipalităţii şi crede că este un proiect „îndrăzneţ şi realizabil” care va putea contribui la creşterea importanţei turistice a zonei, dar şi creşterea veniturilor locale.

Lungu a spus că nu exclude ca municipalitatea să intre în acţionariatul firmei care va realiza acest proiect astfel încât să obţină fonduri la bugetul local.


Intră acum și în grupul de