„Carnavalul Martisorului”, serbat de copiii cu dizabilitati la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Copiii cu dizabilităţi vor fi protagoniştii unui carnaval de primăvară, sâmbătă, 19 martie, între orele 11.00-13.00, în care voia bună va domni. Vor fi organizate o sumedenie de concursuri: cele mai frumoase costume, cei mai buni alergători, cei mai buni aruncători de minge, cei mai buni alergători în scaunul rulant, cei mai buni dansatori, cei mai buni recitatori şi cei mai buni cântăreţi.

Asociaţia “Părinţilor cu Copii cu Nevoi Speciale” Suceava şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava sunt organzatorii care invită orice copil sau tânăr cu dizabilităţi din nordul ţării să se binedispună, să se înscrie în amuzantele competiţii ale primăverii şi să îşi facă noi prieteni.

Târg de Obiecte Handmade – Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în ateliere şi aflate la mare modă, vor fi expuse spre vânzare la parterul Iulius Mall, între 18 şi 21 martie; în programul de funcţionare al shopping-mall-ului, standurile vor fi împodobite cu produsele artiştilor plastici din nordul ţării, articole nu doar şic, ci menite să ne facă unici.


Intră acum și în grupul de