Teatrul „Vasilache” din Botosani aduce „Punguta cu doi bani” la Galleria Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret “Vasilache” din Botoșani vor interpreta sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa “Punguța cu doi bani”. Accesul la spectacol este gratuit!

După program, copiii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Întâlnire cu Bobo, clovnul preferat al copiilor

În fiecare zi a lunilor martie și aprilie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întânire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

Mini playback show

Toți copiii talentați sunt invitați duminică, 3 aprilie, începând cu ora 16.00, la Galleria Suceava să-și exprime capabilitățile artistice în cadrul programului “Mini Playback Show”. Bineînțeles, toți vor fi premiați pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

Așadar, vedetele familiei dvs. sunt așteptate în fiecare duminică la Galleria Suceava!


Intră acum și în grupul de