Bucuresti, destinatia finala a caravanei „Miss Universe poti fi chiar tu!”


Intră acum și în grupul de

După aproape 10.000 de kilometri parcurși prin cele mai mari orașe ale țării, Caravana Miss Universe poți fi chiar tu! se oprește la București.

Pe 2 și 3 aprilie, între orele 12.00 și 18.00, muntencele sunt aşteptate la Hotel Residence Arc de Triomphe, pentru a demonstra că sunt frumoase, deștepte și şarmante!

Pe site-ul oficial al competiției, www.MissUniverseRomania.com, s-au înscris 749 de aspirante la coroana frumuseții, dintre care 404 au fost alese pentru casting, în urma evaluării formularelor completate on-line.

“Am ajuns la finalul Caravanei Miss Universe poți fi chiar tu!, ediția 2011. A fost obositor, dar totodată plăcut, pentru că am cunoscut fete extraordinare, care au înțeles cât de important este concursul Miss Universe. Anul acesta suntem puși pe fapte mari, așa că trebuie să găsim concurenta care să ne ducă cel puțin în râvnitul Top 15 al competiției”, a declarat Valentina Ionescu, Director Program Miss Universe România.

Profilul candidatei ideale la titlul Miss Universe România 2011, ar putea fi cel al unei femei perfecte. Reprezentanta României la Miss Universe trebuie să fie un exemplu pentru oricare fată cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani. Pe lângă frumusețe, trebuie să aibă inteligenţa necesară pentru a putea reprezenta România la un concurs internaţional, o cultură generală solidă, trebuie să cunoască minimum o limbă de circulaţie internaţională, de preferat limba engleză, să ştie să-şi stăpânească tracul pe scenă, moralitatea ei trebuie să fie de necontestat, trebuie să fie naturală, fotogenică, telegenică, să aibă ureche muzicală şi simţ ritmic, iar lista ar putea continua cu eleganţă, şarm, rafinament, educaţie aleasă.

Pentru cele care nu s-au înscris încă în competiție, șansele participării la ediția de anul acesta nu sunt pierdute. Înscrierile on-line vor fi deschise în continuare, până la anunțarea datei la care se va desfășura semifinala din capitală.

Din juriul preselecției de la București vor face parte și Bianca Elena Constantin, Miss Universe România 2009 și Oana Paveluc, Miss Universe Romania 2010.

Accesul presei este permis în spațiul destinat preselecției Miss Universe România 2011 pe toată durata acesteia.

Miss Universe este un concurs de frumuseţe al cărui brand este deţinut de Donald Trump din anul 1996 şi produs în parteneriat cu NBC începând cu 2003.

Încă de la prima ediţie, desfăşurată în anul 1926, competiţia a devenit mai mult decât populară, fiind astăzi unul dntre cele mai promovate show-uri din industria frumuseţii. Anual Miss Universe se bucură de o audienţă record, ce însumează 2 miliarde de telespectatori.

Transmis în direct sau înregistrat în peste 190 de ţări, Miss Universe se diferenţiază de alte spectacole de divertisment prin faptul că s-a dovedit în timp a fi o adevărată maşină mediatică.

Miss Universe este numărul 1 în graficele de audienţă, la nivel mondial, indiferent de reţelele prin intermediul cărora este distribuit.

Anul acesta competiția se va desfășura în Sao Paulo, pe data de 12 septembrie. Reprezentanta României va beneficia de o perioadă de pregătire de trei săptămâni și jumătate în Brazilia.


Intră acum și în grupul de