“Povestiri de buzunar”, teatru dedicat copiilor, la Galleria Mall


Intră acum și în grupul de

Teatrul pentru Copii și Tineret “Vasilache” va prezenta sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa “Povestiri de buzunar”.

Accesul este gratuit!

După program, copiii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Iepurilă Bocănilă soseşte la Galleria!

În fiecare zi a lunii aprilie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la o haioasă întâlnire cu Iepurilă Bocănilă. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor Iepurilă Bocănilă.

Prietenul copiilor, Iepurilă Bocănilă, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

Mini playback show

Toţi copiii talentați sunt invitați joi, 14 aprilie, de la ora 18.00 şi duminică, 17 aprilie, de la ora 16.00, la Galleria Suceava să-și exprime capabilitățile artistice în cadrul programului “Mini Playback Show”.

Bineînțeles, toți vor fi premiați pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

Așadar, vedetele familiei dvs. sunt așteptate în fiecare duminică la Galleria Suceava!

Atelierul lui Bocănilă

Galleria Suceava invită în perioada 13-15 aprilie 2011, începând cu ora 16.30, toţi copiii, cu mic, cu mare, în atelierul lui Bocănilă!

Vino în atelierul micuţilor creatori şi arată-ţi talentul şi ai ocazia să câştigi unul dintre cele câteva zeci de premii puse la bătaie!


Intră acum și în grupul de