Olimpiada Mestesugurilor Artistice Traditionale la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Complexul Comercial Iulius Mall Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava şi Palatul Copiilor sunt organizatorii evenimentului care pune în valoare iscusinţa şi îndemânarea elevilor pasionaţi de meşteşugurile tradiţionale, prin desfăşurarea concursului Olimpiada Meşteşugurilor Artistice Tradiţionale.

Acţiunea va avea loc sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 10.00, în zona Atrium din shopping mall, se va desfăşura etapa judeţeană la secţiunile: olărit, ţesut, brodat, confecţionat podoabe, măşti, cojoace, curelărit, sculptură lemn, prelucrarea sau decorarea metalelor, osului sau cornului, confecţionat instrumente muzicale, icoane şi pictură pe sticlă sau lemn, încondeierea ouălor şi împletituri din fibre.

Origami – Librăria Cărtureşti provoacă, din nou, publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, îndrumaţi de Luana Popa, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: [email protected] sau telefonic: 0732 003 049.

Festivalul Cântecului şi Dansului Popular – Sute de copii din municipiul şi judeţul Suceava vor participa duminică, 1 mai 2011, de la ora 09.00, la un festival-concurs pentru păstrarea tradiţiilor. Pe scena de la etajul shopping mall-ului, copiii se vor întrece într-o etapă judeţeană, organizată de Iulius Mall, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava şi Palatul Copiilor.


Intră acum și în grupul de